Çözüldü Xiaomi Türkiye Garanti Yalanı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aors

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulkadir
Cihazım
Mi8 SE
Konular
44
Note 8 proya imei işlemi yapılabiliyor mu? Bir ara yapılamıyor diye getirtmiyordu telefoncular

calderon61

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ismet
Cihazım
mi 8
Konular
38
Hangi cihaz ve ne sorunu çıktı?
ekranda nokta şeklinde leke vardı. Sonra o leke büyüdü ekranın yarısından fazlasını kapladı. THH ile değişim kararı çıktı. Forumda var resimleri

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Bu bir sorun değil ki... haha--

İşiniz garantiye düştüğünde, hepsinin de size vereceği ızdırap farklı olmayacak çünkü...

Garantisiz telefon güvenilir satıcı ile kafanız rahat olsun, tavsiye ederim.

Kamu spotumuzu da şuraya iliştirelim. drunk~~

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Shewky

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Şevki Akdemi
Cihazım
Mi2
Konular
4
Yaklaşık 10 gün once gittigidiyor.com aracılığı ile ( BLACK FRIDAY'DE ANASAYFASINA REKLAM KOYACAK KADAR GUVENDIGI BIR MAGAZA) almış olduğum Redmi Note 8 PRO cihazın xiaomi türkiye garantili olduğu yaziyordu.Satıcı firma tarafindan SİM kart takılmasından 48 saat icerisinde genpa dan sorgulatabilirsiniz denilmişti.Teyit amaçlı evofone ve genpa ile 48 saat sonra iletişime geçtim. Cihaz tr garantili degildir bilgisini aldım. Saticiyi aradim.Üçkagıtçı Satıcı yetkilisi yoğunluktan dolayı garanti nin genpanın sistemine yansımasının 15 günü bulabileceğini yalanini söyledi.Sözde Genpa bunlara mail atmış yoğunluk varmış..Sım kart takılı 7 gün boyunca hergün teyit amaçlı genpa ve evofone ile görüştüm. Kandırıldığımı net olarak anlayınca 8.gün iade süreci başlattım ve cihazı satıciya kargoladım. Bu süre zarfında gittigidiyor.com ile yaptigim görüşme kısaca şöyle ; Sayın müşterimiz Sim karti taktiysaniz wifiye baglandiysaniz iade hakkiniz bulunmamaktadır..Durumu detaylı anlattım ve sonunda haklı olduğumu söylediler.Elimdeki faturayı ve çakma garanti belgesini (üzerinde xiaomi türkiye garantili yaziyor bide :)) gittigidiyor.coma mail yoluyla gönderdim. 9.gün satıcı cihazi teslim aldı. Henüz iade için onay vermedi.Beklemekteyim. Bu durumda olan tahminim binlerce kullanıcı vardır.Herkesin dikkatli olmasını öneriyorum.Gelişmeleri paylaşıcam.
Gittigidiyor'daki satıcı ismini verebilir misiniz rica etsem?

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cerhan82

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
Mİ 6
Meslek
Biyolog-Kalite Md.
Konular
3

İşiniz garantiye düştüğünde, hepsinin de size vereceği ızdırap farklı olmayacak çünkü...

Bu dediğinize katılmak ile birlikte güncelleme olarak miuitr 9.12.5 sürümü şu ana kadar kullandığım en yüksek pil performansına sahip (mi 6). Geceden sabaha 8saatlik bekleme süresince mobil veri ve gps açık halde %2 harcamış. Aynı telefon ve aynı uygulamalar ile Eu romda (beta ve stabil) %10-11, miroomda (beta ve stabil) %7-8 oluyordu. Her iki romda da herşeyi kapatınca ancak %3 civarında oluyordu.

O sebeple güncelleme her zaman kötü değil. :)

Not: Üç romda da canlı duvarkağıdı (video) kullanıldı. Pil kullanımına ciddi etkisi var normalde.

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131

Haklısınız hocam..
ekranda nokta şeklinde leke vardı. Sonra o leke büyüdü ekranın yarısından fazlasını kapladı. THH ile değişim kararı çıktı. Forumda var resimleri
Ama böyle bir riskte yok değil :D Garanti olmayaydı ne olacaktı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt