- Adım
- Dogan
- Cihazım
- Xiaomi mi5
- Konular
- 12
Anladım tesekkur ederimGenelde kararlı sürümden beta sürüme geçerken güncelleme paketi doğrulanamadı hatası verir hocam.
Anladım tesekkur ederimGenelde kararlı sürümden beta sürüme geçerken güncelleme paketi doğrulanamadı hatası verir hocam.
Miui sitesinden miui 9 developer romunu indirin. Daha sonra güncelleme yerinde sağ üstte 3 noktaya basın ve güncelleme paketini seç e basıp indirdiğiniz dosyayı seçin.Anladım tesekkur ederim
ustam kararlı rom dan beta sürüme öyle geciliyor mu ?Miui sitesinden miui 9 developer romunu indirin. Daha sonra güncelleme yerinde sağ üstte 3 noktaya basın ve güncelleme paketini seç e basıp indirdiğiniz dosyayı seçin.
Lopus hocam bu yazılım i attım ben bu programdan ama 7.9.7 sürümünü hafif kasmalar oldu ama şimdi yeniden başlat yapacam cihazı kurulup yapıp uygulama indirdiğim için yordu galiba kendini bide cihaz açılırken mi yazısının altında kilit simgesi ve unlocked yazıyor bootloader kilidi açık mı yani hocam nasıl kapatcaz söyler misinizgüle güle kullanın iyi forumlar,iyi bayramlar dilerim.![]()
kilidinizin açık olduğu belirtiyor.Lopus hocam bu yazılım i attım ben bu programdan ama 7.9.7 sürümünü hafif kasmalar oldu ama şimdi yeniden başlat yapacam cihazı kurulup yapıp uygulama indirdiğim için yordu galiba kendini bide cihaz açılırken mi yazısının altında kilit simgesi ve unlocked yazıyor bootloader kilidi açık mı yani hocam nasıl kapatcaz söyler misiniz
windows 10'nun bazı sürümlerinde sorun veriyor hocam mi flash.miflaş64bit yüklerken aldıgım hata arkadaslar sürücü imzası devre dısı bıraktım hala bu hata geliyor sistem windows 10 64 bit yenı nesil sorunsuz pc mi5 goruyor xioami tooll ama miflaş calısmıyor
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
napablirrız pekı hocam baska yol varmıkilidinizin açık olduğu belirtiyor.
windows 10'nun bazı sürümlerinde sorun veriyor hocam mi flash.
linkte verdiğim mi flash sürümlerini deneyin birde.napablirrız pekı hocam baska yol varmı
Deniyorum hocam cevap yazarımlinkte verdiğim mi flash sürümlerini deneyin birde.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir