- Adım
- Emir
- Cihazım
- Xiaomi mi 6
- Konular
- 5
7. Adımda cihaz fastboota giriyor ve öyle kalıyor.Bu telefona hiçbir şekilde başka rom yükleyemiyorum.
7. Adımda cihaz fastboota giriyor ve öyle kalıyor.Bu telefona hiçbir şekilde başka rom yükleyemiyorum.
aktif ettim.1.cihazın usb hata ayıklama modunu aktif ettinizmi
2.mi flash programını bu seçeneği yinede yükle diyerek kurdunuzmu
bilgisyarı tekrar başlatıp deneyin birde .aktif ettim.
Mi flash programı derken driverlar sanırım?Evet 4 5 kere sordu yinede yükle diyerek kurdum.
Tahminim benim cihaz fastboot da iken tekrar boota girmiyor yeniden başlamıyor
valla çok denedim.Bir de windows 7 de denemeyi düşünüyorum bulursam.Sorun driverlarda gibi geliyor banabilgisyarı tekrar başlatıp deneyin birde .
windows 7 üzeri işletim sistemi kullanıyorsanız sürücü imza zorlanmasını devre dışı bırakmadıysanız bırakıp öyle deneyin,olmazsa windows 7'de deneyebilirsiniz.valla çok denedim.Bir de windows 7 de denemeyi düşünüyorum bulursam.Sorun driverlarda gibi geliyor bana
Sürücü imza zorlamasınıda devre dışı bıraktım.Ben zaten yeni bir android telefon aldığım zaman kimsenin karşılaşmadığı değişik hatalarla karşılaşırım sonra kafayı yerim Teşekkür ederim size de.windows 7 üzeri işletim sistemi kullanıyorsanız sürücü imza zorlanmasını devre dışı bırakmadıysanız bırakıp öyle deneyin,olmazsa windows 7'de deneyebilirsiniz.
Ayni sorunu bende yaşıyorum blootlader kilidi icin basvuru mu yaptim ve cihazima onay kodu geldi hersey tas tamam fakat room yuklemek sikinti cunku yukleme islemi gunlerce suruyor sonuc negatif ingilizce kurulumunu yapan videodan baktim ama yinede ayni bir tane ayrintili bir video yok maalesefvalla çok denedim.Bir de windows 7 de denemeyi düşünüyorum bulursam.Sorun driverlarda gibi geliyor bana
rica ederim şans hocam .Sürücü imza zorlamasınıda devre dışı bıraktım.Ben zaten yeni bir android telefon aldığım zaman kimsenin karşılaşmadığı değişik hatalarla karşılaşırım sonra kafayı yerim Teşekkür ederim size de.
nick in çok tanıdık geldi lg g2 kullanıyordum bende belki oradandır cihazına onay kodu gelince onu ne yaptın bana sanki gelmedi diye biliyorum.Ama gelmese miflash programı hiç açılmıyor sanırım ve benim bu işlemi yapalı 1 ay olacak neredeyse.Ayni sorunu bende yaşıyorum blootlader kilidi icin basvuru mu yaptim ve cihazima onay kodu geldi hersey tas tamam fakat room yuklemek sikinti cunku yukleme islemi gunlerce suruyor sonuc negatif ingilizce kurulumunu yapan videodan baktim ama yinede ayni bir tane ayrintili bir video yok maalesef
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi