Hocam mi 8 se çok nazlı bir cihazdır. Sıkıntı olabilir.Merhaba, bende mi8se var, bootloaderı kapalı, twrpden bootloaderı kapalı iken güncellesem sıkıntı olurmu
Boatloaderı açtım, android 8 yüklü telefonda, MIUI 11 i twrpden yükleyebilirmiyim şuandaHocam mi 8 se çok nazlı bir cihazdır. Sıkıntı olabilir.
Güncelleme kısmından gelir ve güncellersiniz.Boatloaderı açtım, android 8 yüklü telefonda, MIUI 11 i twrpden yükleyebilirmiyim şuanda
Şuan telefondaki güncelleme uygulamasında telefonunuz güncel diyor. Twrp den elle güncellemek telefon kapanırmı, android 8 yüklü,Güncelleme kısmından gelir ve güncellersiniz.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
BL kapalıyken fastboot ile rom yüklenemez. Sadece telefondaki güncelleyici ile yüklenebilir ki aynı romun güncel versiyonu olması gerekir. Farklı rom yüklenmez.BL açılmadan resmi rom yükleyebilir miyim?
Global roma Avrupa mesala
fastboot rom şeklinde
Bootloader kilidiniz kapalı olduğu için downgrade yapmazsınız.Selamunaleyküm ben cihazı yeni aldım cihaz mi 9t ve bir hafta kullandım sonra miui 11 gübcellemesi yaptım akıcılık problemi var şimdi yazılımsal olarak herhlde cihazın 2 sene garantisi var ve cihaz unlocked degil ben bu cihazı miui 10. Döndürmek istiyorum bu programla yaparsam bir sıkıntı yaşar mıyım imei olsun garanti olsun ya da baska bir şey de lütfen cevap verin
Hocam bootloader kilidi açmadan downgrade yapılıyor denmiş başlıktı xiaomi tools programı ileBootloader kilidiniz kapalı olduğu için downgrade yapmazsınız.