- Adım
- Selami
- Cihazım
- xiaomi mi 8
- Konular
- 8
Yazdım hocam, teşekkürler.Keşke cihazınızı da yazsaydınız ?
Yazdım hocam, teşekkürler.Keşke cihazınızı da yazsaydınız ?
cihazınıza ait fastboot rom dosyasını indirip mi flash programıyla'da kurabilirsiniz xiaomi tool programıyla daha önce hiç yazılım atmadım Mi8'e büyük bir ihtimal sorun yaşamazsınız mi flash programıyla kuracaksanız clean all and lock seçeneğini varsa bu seçenek ile rom kurulum yapmayınız.!Merhabalar
Lopus hocam benim size bir sorum olacaktı. Ben telefonu bireysel bir satıcıdan aldım, satıcı cihazın bl kilidi açık ve xiaomi.eu beta yüklü şekilde gönderdi bana. Telefona güncelleme almadığı için global kararlıya dönmek istiyorum ancak brick olma olayı kafamı karıştırıyor. Xiomi mi tool uygulamasını yüklediğimde global kararlı 10.0.2 yeşil şekilde görünüyor, telefonu uygulama üzerinde sizce sorunsuz şekilde geçiş sağlayabilir miyim ? Facebookta 100 tl ye uzaktan bağlantı ile geçiş sağlayan bir iki kişiye denk geldim onlara mı teslim etmeliyim ?
Edit: cihazım xiaomi mi 8 ve xiaomi mi tool açtığımda ekte olan romlar görünmekte.
Hocam mi flash 64 bit versiyonu ve global kararlı 10.0.2 fastbootu da pc ye indirdim. clean all seçip yüklemeyi gerçekleştireceğim doğru mu ? Twrp vs.. yüklememe gerek var mı harici olarak ?cihazınıza ait fastboot rom dosyasını indirip mi flash programıyla'da kurabilirsiniz xiaomi tool programıyla daha önce hiç yazılım atmadım Mi8'e büyük bir ihtimal sorun yaşamazsınız mi flash programıyla kuracaksanız clean all and lock seçeneğini varsa bu seçenek ile rom kurulum yapmayınız.!
Evet sadece clean all yazan seçenekle kurmayı deneyin hata alırsanız 1.sayfada linkte vermiş olduğum mi flash programını kullanabilirsiniz.Hocam mi flash 64 bit versiyonu ve global kararlı 10.0.2 fastbootu da pc ye indirdim. clean all seçip yüklemeyi gerçekleştireceğim doğru mu ? Twrp vs.. yüklememe gerek var mı harici olarak ?
Hocam çok teşekkür ediyorum, mi flash ile sorunsuz bir şekilde mi 8 cihazımı xiaomi.eu 8.7.26 sürümünden global kararlı 10.0.2.0 sürümüne geçirmiş bulunmaktayım. İlk kez android kullandığım için bayağı bir gerildim ama sorunsuz hallettim çok şükür.Evet sadece clean all yazan seçenekle kurmayı deneyin hata alırsanız 1.sayfada linkte vermiş olduğum mi flash programını kullanabilirsiniz.
Gözünüz aydın olsunHocam çok teşekkür ediyorum, mi flash ile sorunsuz bir şekilde mi 8 cihazımı xiaomi.eu 8.7.26 sürümünden global kararlı 10.0.2.0 sürümüne geçirmiş bulunmaktayım. İlk kez android kullandığım için bayağı bir gerildim ama sorunsuz hallettim çok şükür.
Programın asıl işlevi şöyle, MiFlash ile rom kurmaya çalıştığımızda mecburen telefona ait romu netde arayıp indirdikden sonra MiFlash ile kuruyoruz fakat bu Program direk kendisi geçiş yapmak istediğiniz tüm Romları bulup Karşınıza çıkarıyor ve istediğiniz romu seçerek kurulum yapıyorsunuz.. Yani bi nevi işinizi hafifletmiş oluyor..ben hala bu programın var oluş amacını anlayabilmiş değilim. şöyle ki
eğer telefonda BL kiliti kapalıysa sadece offical rom yüklenebiliyor ve bu işi zaten mi flash ile halledebiyorsunuz
yok eğer telefonun BL kiliti açıksa TWRP yükleyip yine istediğiniz custom ya da stock romu yükleyebiliyorsunuz.
e bu programın artısı ne ? yani bl kilitini beklemeden açmaya falan yarasa taman hatta on numara diyeceğim ama yok yani ekstradan hiçbir işlevselliği ya da getirisi yok bu programın.
ÇÖP
kardeş mi hesabın va ise kullanıcı adın ve şifren ile giriş yap mi hesabın yok ise alttaki seçenekte wifi şifreni gireceksinarkadaşlar bu program ile mi6 telefonum global stabil 10.0.1.0 yüklü iken aynı romu telefona yükledim fakat telefon açıldığında resimdeki ekran geldi ne yapmam gerekiyor lütfen acil yardım edinResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.