Programda yeni güncel romlar listeleniyor.Bl. Kilitli açmadan mui 9 dan 8 e dönemiyorum. Bu uygulama sadece yeni olanı gösteriyor. Eski rom seçme seçeneği yok.
Cihaxınızda uygun driverlar kurulmamış, başka bie pc de tekrar deneyin, win 7 veya win10 64 bitArkadaşlar ben resimdeki hatayı aldım bunu uyguladığımda bl kilidi açılması mı lazım şimdi
Bootloader kilidinin açılması gerektiği yazıyor sizin de ifade ettiği gibiArkadaşlar ben resimdeki hatayı aldım bunu uyguladığımda bl kilidi açılması mı lazım şimdi
Xiaomi tool programı ile global rom kurmak istiyorsanız istediği yönergeleri yapmak zorundasınız sizi stock recovery yönlendirmiş sizin yapmanız gereken connect with MIasistant seçeneğini seçip rom kurma işleminize devam etmek.Arkadaşlar bu hatanın aynısını alıyorum sorun driverların yanlış yüklenmesi mi?
[doublepost=1513106202,1513103384][/doublepost]Lopus hocam xaomi tool la global yüklediğimde telefon açılırken böyle kaldı sorun nedir ?
[doublepost=1513107205][/doublepost]Bilen kimse yok mu telefon kaldı böyle
[doublepost=1513107778][/doublepost]beyler nasıl forum bu bi allahın kulu yok mu yardım edecek
Xiaomi tool programı ile global rom kurmak istiyorsanız istediği yönergeleri yapmak zorundasınız sizi stock recovery yönlendirmiş sizin yapmanız gereken connect with MIasistant seçeneğini seçip rom kurma işleminize devam etmek.