- Adım
- mstuyr
- Cihazım
- mi5
- Konular
- 5
Öncelikle Kopya arkadaşıma teşekkür ederim. Sorunu çözdüm ve okuyacak arkadaşlara yardım olması adına paylaşıyorum. Programda püf nokta kullanılan Windows sürümü ve ediver... Win 8 de hata alıyorsun Win 10 yükledikten sonra sürücü imza devre dışı bırakılarak telefonu USB ayıklama aktif iken adımları tekrarladım. Video admları aynen uygulanmalı. Sonuç aldım ve kilitli mi 6 cihazına develer donu kurarak kilidini açabildim. Püf nokta Win driverlarının düzgün yükselmesi tavsiyem Win 10 64 bit kullanın. Teşekkürler
[doublepost=1510645240,1510645130][/doublepost]Öncelikle Kopya arkadaşıma teşekkür ederim. Sorunu çözdüm ve okuyacak arkadaşlara yardım olması adına paylaşıyorum. Programda püf nokta kullanılan Windows sürümü ve ediver... Win 8 de hata alıyorsun Win 10 yükledikten sonra sürücü imza devre dışı bırakılarak telefonu USB ayıklama aktif iken adımları tekrarladım. Video admları aynen uygulanmalı. Sonuç aldım ve kilitli mi 6 cihazına develer donu kurarak kilidini açabildim. Püf nokta Win driverlarının düzgün yükselmesi tavsiyem Win 10 64 bit kullanın. Teşekkürler
[doublepost=1510645240,1510645130][/doublepost]Öncelikle Kopya arkadaşıma teşekkür ederim. Sorunu çözdüm ve okuyacak arkadaşlara yardım olması adına paylaşıyorum. Programda püf nokta kullanılan Windows sürümü ve ediver... Win 8 de hata alıyorsun Win 10 yükledikten sonra sürücü imza devre dışı bırakılarak telefonu USB ayıklama aktif iken adımları tekrarladım. Video admları aynen uygulanmalı. Sonuç aldım ve kilitli mi 6 cihazına develer donu kurarak kilidini açabildim. Püf nokta Win driverlarının düzgün yükselmesi tavsiyem Win 10 64 bit kullanın. Teşekkürler