Xiaomi TikTok ile İş Birliği Yapacak! | Kimin Telefonu Buuu?

Xiaomi 10 Ocak tarihinde Redmi serisini bir alt markaya dönüştürüp bu markanın ilk telefonunu tanıtacağını açıklamıştı ve bizler de bu cihazı merakla beklemeye başladık. Bugün Çin’de yayınlanan habere göre Xiaomi Redmi cihazların lansmanını TikTok ile birlikte yapacak. İki taraf arasında partnerlik anlaşması yapılmış.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Çinli üretici son dönemin popüler uygulamalarından bir tanesi olan TikTok ile birlikte çalışacak ve çevrimiçi içerik pazarında bilinirliğini arttıracak. Ülkemizde bir kesimin bağımlısı olup bir kesimin ise bu ne rezalet diyerek dalga geçtiği TikTok ve TikTok kitlesinin Xiaomi’ye nasıl bir faydası olacak hep beraber göreceğiz.

Okumaya devam et...

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aklımda çok güzel bir montaj vardı ama yeteneğim yetmedi siz yapmışım da çok gülmüşüz gibi beğenirseniz sevinirim :P

Son düzenleme:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Ülkemizde bir kesimin bağımlısı olup bir kesimin ise bu ne rezalet diyerek dalga geçtiği TikTok ve TikTok kitlesinin Xiaomi’ye nasıl bir faydası olacak hep beraber göreceğiz.

Henüz, bağımlısı olan konuya gelip yorum yapmadı, ben onların psikolojisini merak ediyorum aslen... drunk~~

ByKaraca

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlker
Cihazım
Elime ne geçers
Meslek
Teknoloji Editörü
Konular
380
Ülkemizde bir kesimin bağımlısı olup bir kesimin ise bu ne rezalet diyerek dalga geçtiği TikTok ve TikTok kitlesinin Xiaomi’ye nasıl bir faydası olacak hep beraber göreceğiz.

Henüz, bağımlısı olan konuya gelip yorum yapmadı, ben onların psikolojisini merak ediyorum aslen... drunk~~

Aramızda o tip insan olduğunu sanmam :)

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Aramızda o tip insan olduğunu sanmam :)
Aramızda Her tip insanın olduğunu tahmin ediyorum, ki, bu kadar kalabalık bir forumda normal bir durum... Fakat; konunun ilk mesajından sonra yapılan yorumlar, uygulamayı över nitelikte veya müptelası olunmuş yönde olsaydı, mutlaka ve mutlaka bende kullanıyorum vs. gibi yorumda bulunan olurdu diye tahmin ediyorum... ;)

Üst Alt