- Adım
- Alp Emre
- Cihazım
- Nokia 700
- Konular
- 12
Arkadaşlar Xiaomi telefon almak istiyorum ve en azından 2,3 yıl bu telefonda devam edicem :huzurlu:, ama stabil hale getirilmesi ile sürekli olarak bilgisayara girip uğraşamam belli ayarları yaptıktan sonra stabil halde kullanabilirmiyim ? ?: Günlük kullanımda sorunlar yaşarmıyım ve Türkçe dil olayında karmaşa yaşanır mı ?
[align=left]Arkadaşlar bu telefon için sabırsızlanıyorum ama Türkiyedeki sitelerde MI3 modeli var sadece. Sizce MI4 de böyle sahibinden gibi sitelere sıfır bi şekilde düşermi ? :ter: Bunu beklemek mantıklımı zaten MI4 de düştüğünde eskimişmi olur ? inirli: En Önemlisi; Bu satılan telefonlar kayıtsız ve bunu kırdırınca güncellemeyi alamadığı falan söyleniyor, böyle kırdırma var mı ? Her hafta güncelleme yapan bir şirketin güncellemelerini almamak tabiki kullanımı çok etkilicektir, güncelleme için her seferinde rom atarsak bu sefer sürekli dosyalarınız silinicek galiba bunun pratik bir yolu var mıdır ? :isyan:
Sanırım Xiaomi telefonlar kendi marketiyle geliyo ve Google Play'i yüklemek için biraz uğraşıyoruz, bunu başardıktan sonra güncellemelerle falan bu Google Play'in sıkıntıya düşme ihtimali var mı ? Ayrıca android arayüzü diğerlerine göre çok farklı mı zorluk çeker miyim ?
Yardımcı olucak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim, şimdilik aklıma gelenler bunlar sorum oldukca yine sizi meşgül edicem :haha:
[/align]