Sohbet Xiaomi telefon seçimi yardım ( redmi note 6 pro & Mi 8 se )

• Konbuyu başlatan tlg68
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 34
  • Görüntüleme 2K

Lacost

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
5
Mi 8 lite candır

AliihsanARSLANTAŞ

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali ihsan
Cihazım
Mi 8 lite
Meslek
Otomotiv
Konular
4
Kardeşim kamera da sorun var bulutlu havalarda portre modu çekmiyor
Hocam bazı özellikleri kamera açısından ewet yetersiz gibi duruyor optikleme de yok lakin slow ve fast çekim modu olsun 4 k destekli video oynatıcısı ve çekim kalitesi olsun çok iyi oyun performansı nasıl dicek birşey yok zaten ama yinede tercih sizin ben çok memnunum tavsiyede ederim eski bir Samsung note kullanıcısı olarak bide NFC olsa ahh ahhh

Veyis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veyis
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
CNC Makine
Konular
28
Yaz
Saydıklarınız arasında Donanımsal olarak en üstün cihaz şüphesiz Mi 8 SE 'dir.
Lakin Mi8 SE Uzak Doğu pazarına özel çıkarılan bir model olduğundan Global Sürümü bulunmamaktadır.
Fakat Root, Rom gibi işler ile ilgili iseniz Mi 8 SE sizin için biçilmiş bir kaftan. Tavsiye ederim :)

Mi 8 SE - Mi 8 Lite - Redmi Note 6 Pro - Redmi Note 5 ürünlerinin karşılaştırmasına bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Size tavsiyem , Bu cihazlar hakkında Gerek bu platform , Gerek Youtube , Gerek ise diğer internet sitelerinde sağlam bir araştırma yapmanız ve kullanıcı yorumlarını incelemeniz ,
Ardından ise tüm cihazların ( + ) ve ( - ) ' lerini tartarak bir karar vermeniz olacaktır.

Şimdiden yapacağınız tercih ile alacağınız cihaz Hayırlı olsun :)

Yazılacak herşeyi söylemişsiniz size ek olarak note6pro dan mi8se ye geçen birisi olarak eklemek istediklerimde ben hiç rom dan anlamayana kesinlikle note6pro yu öneririm ben de rom dan anlamıyorum kurcalayınca öğrendim ama zor. Note6pro batarya olarak çok iyi ama 2 saatten uzun sürüyor şarj olması ki m8se 1saat10dk da doluyor bu farkı kapatıyor.

İbrahim kavak

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Poco X3 (Karna)
Konular
34
Ben mi 8 lite aldım 1 2 ay önce almadan önce o kadar araştırdım ki hemen hemen hergün araştırdım note 6 proyuda araştırdım karşılaştırdım ama bana gerek tasarım gerek performans gerek kamera gerek hele ön kamerası süper ötesi bişey 24 mp çoğu cihazda yok oyun performansı çok süper günümüz oyunu pubg en son ayarlarda oynamama rağmen kasmadan oynayabiliyorum yani ben aldım alalalı bi sorun yaşamadım aksine çok memnunum şiddetle tavsiye ederim.

Cemil Araz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cemil
Cihazım
Xiaomi mi A2
Meslek
Öğrenci
Konular
7
Ben mi 8 Se derim eğer alacak olsaydım se alırdım herhalde bikere Snapdragon 710 (SDM710) aradaki farkı ortaya koyuyor kameraları kağıt üstünde aynı duruyor ama deneyimlemek lazım yada YouTube da kamera karşılaştırmalı video izlemek gerekli fiyatı da göz önünde bulundurmalı tabi eğer bütçene uygunsa se tavsiyemdir

Devadam10

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zafer
Cihazım
Redmi Note 4X
Meslek
Güvenlik Görevlisi
Konular
20
Bahsettiğiniz tüm cihazları boşverin..
Redmi Note 7 alın.
E illa ki bahsettiğiniz cihazların arasından seçim yapmak gerekiyorsa (ben olsam) Mi8 Lite derdim..

tlg68

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
tolga
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
3
arkadaşlar hepiniz sağolun. mi 9 se çıkınca 9 se almaya karar verdim. kayıtsız olarak 2,600 kayıtlı olarak 3,300 TL fiyat biçiyorlar şimdilik. yakında 2,000 TL ye kadar düşer gibi geliyor..

Furkan Doruk Koç

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Samsung Galaxy
Konular
5
Rom Atmayı filan biliyosan... Mi 8 SE
Mi 8 SE Almak istiyorum fakat çekincelerim mevcut.
Acaba Mi 8 SE için ROM atmak zor bir işlem midir ?

Belki biliyorsunuzdur Samsungun ithilatçı telefonu c7 ye sahibim yeni güncelleme geldi ve tel ingilizce oldu odin ile geri dönebildim

Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst Alt