- Adım
- İDRİS
- Cihazım
- REDMİ NOTE 4
- Konular
- 9
Kardeşim kamera da sorun var bulutlu havalarda portre modu çekmiyorMi 8 lite candır
Kardeşim kamera da sorun var bulutlu havalarda portre modu çekmiyorMi 8 lite candır
Hocam bazı özellikleri kamera açısından ewet yetersiz gibi duruyor optikleme de yok lakin slow ve fast çekim modu olsun 4 k destekli video oynatıcısı ve çekim kalitesi olsun çok iyi oyun performansı nasıl dicek birşey yok zaten ama yinede tercih sizin ben çok memnunum tavsiyede ederim eski bir Samsung note kullanıcısı olarak bide NFC olsa ahh ahhhKardeşim kamera da sorun var bulutlu havalarda portre modu çekmiyor
Saydıklarınız arasında Donanımsal olarak en üstün cihaz şüphesiz Mi 8 SE 'dir.
Lakin Mi8 SE Uzak Doğu pazarına özel çıkarılan bir model olduğundan Global Sürümü bulunmamaktadır.
Fakat Root, Rom gibi işler ile ilgili iseniz Mi 8 SE sizin için biçilmiş bir kaftan. Tavsiye ederim
Mi 8 SE - Mi 8 Lite - Redmi Note 6 Pro - Redmi Note 5 ürünlerinin karşılaştırmasınaLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirbağlantıdan ulaşabilirsiniz.
Size tavsiyem , Bu cihazlar hakkında Gerek bu platform , Gerek Youtube , Gerek ise diğer internet sitelerinde sağlam bir araştırma yapmanız ve kullanıcı yorumlarını incelemeniz ,
Ardından ise tüm cihazların ( + ) ve ( - ) ' lerini tartarak bir karar vermeniz olacaktır.
Şimdiden yapacağınız tercih ile alacağınız cihaz Hayırlı olsun
Kesinlikle mi 8 liteMi 8 lite candır
Mi 8 SE Almak istiyorum fakat çekincelerim mevcut.Rom Atmayı filan biliyosan... Mi 8 SE