Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

emrahhazoglu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emrah
Cihazım
xiaomi 6x
Konular
3
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Merhaba Değerli forumdaşlarımız. Bildiğiniz gibi Bazı durumlarda cihazlarımız yazılımsal/donanımsal olarak tamir gereksinimi verebiliyor. Bende bu konuda elimizden geldiğince Bu büyük ailenin cihazlarının tamiri için servis hizmeti sunmaktayım.

BAŞLICA SUNDUĞUMUZ HİZMETLER;

Çökmüş ve Yetkili Hesap ihtiyacı duyan her türlü xiaomi ve çin menşeili cihazlar.

Yanlış imei Repair yapılmış ve Şebeke proplemi yaşayan cihazların tamiri. (Uzak Bağlantı Mevcut..)

Yazılımsal sorunlar / açılmama logoda kalma proplemleri.. (Uzak Bağlantı Mevcut..)

Mi hesabı / Google hesabı (frp kaldırma) (Uzak Bağlantı Mevcut..)

İşlemlerinizi hızlandırmak ve Maliyetleri düşürmek adına (kargo ücreti vs.) Uzak bağlantı ile Yetkili Hesap ve diğer Yazılımsal Tamirleri gerçekleştirmekteyiz.

BAŞLICA MARKALAR; Xiaomi, Oneplus, İnfinix, Asus , Nubia Samsung, LG, Yerli Markalar, MTK işlemcili cihazlar vb. (Farklı Model ve Markalar için Bilgi alabilirsiniz.)

Ve Aklımıza gelmeyen diğer marka ve sorunlarınız için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz..

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Forum özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz..
kardeşim merhaba elimde xiaomi 6x marka telefon var çöktü fastboot da bilgisayar görmüyor twrpden otg ile rom kurmaya çalıştım otg görmedi bende şarj soketini değiştirdim gene aynı ne yapabiliriz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kardeşim merhaba elimde xiaomi 6x marka telefon var çöktü fastboot da bilgisayar görmüyor twrpden otg ile rom kurmaya çalıştım otg görmedi bende şarj soketini değiştirdim gene aynı ne yapabiliriz

Moderatör tarafında düzenlendi:

hilmimedine

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hilmi
Cihazım
Redmi not 9s
Konular
12
İyi geceler hocam. Not 9s cihazıma xiomitool 2 ile yazılım yüklemeye çalıştım hata verdi ve 2 kere ana kart değişimi yapıldı serviste. Anakart bu kadar çabuk bozulur mu yoksa servisin kolayına geldiği için mi değiştirmiştir. Cihazın garanti bittiğinde ben bu cihaza rom kurmaya korktum açıkcası.bizin bi yorumunuz olur mu acaba

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
İyi geceler hocam. Not 9s cihazıma xiomitool 2 ile yazılım yüklemeye çalıştım hata verdi ve 2 kere ana kart değişimi yapıldı serviste. Anakart bu kadar çabuk bozulur mu yoksa servisin kolayına geldiği için mi değiştirmiştir. Cihazın garanti bittiğinde ben bu cihaza rom kurmaya korktum açıkcası.bizin bi yorumunuz olur mu acaba
bu kadar çabuk bozulmaz aslında sürekli rom yükleyen, rom deneyen kullanıcılar var. sizin cihazınızda farklı bir arıza olabilir..

kardeşim merhaba elimde xiaomi 6x marka telefon var çöktü fastboot da bilgisayar görmüyor twrpden otg ile rom kurmaya çalıştım otg görmedi bende şarj soketini değiştirdim gene aynı ne yapabiliriz tel 5068012645 ulaşırsanız
özel mesaj ile ulaştım

Sonercik44

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Xaomi mi 9 lite
Konular
0
Hocam iletişim verebilir misiniz yardım almak için

jadakids01

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Jadakids01
Cihazım
Mi 9T 6 128
Meslek
OTO ELEKTRONİK
Konular
0
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Merhaba Değerli forumdaşlarımız. Bildiğiniz gibi Bazı durumlarda cihazlarımız yazılımsal/donanımsal olarak tamir gereksinimi verebiliyor. Bende bu konuda elimizden geldiğince Bu büyük ailenin cihazlarının tamiri için servis hizmeti sunmaktayım.

BAŞLICA SUNDUĞUMUZ HİZMETLER;

Çökmüş ve Yetkili Hesap ihtiyacı duyan her türlü xiaomi ve çin menşeili cihazlar.

Yanlış imei Repair yapılmış ve Şebeke proplemi yaşayan cihazların tamiri. (Uzak Bağlantı Mevcut..)

Yazılımsal sorunlar / açılmama logoda kalma proplemleri.. (Uzak Bağlantı Mevcut..)

Mi hesabı / Google hesabı (frp kaldırma) (Uzak Bağlantı Mevcut..)

İşlemlerinizi hızlandırmak ve Maliyetleri düşürmek adına (kargo ücreti vs.) Uzak bağlantı ile Yetkili Hesap ve diğer Yazılımsal Tamirleri gerçekleştirmekteyiz.

BAŞLICA MARKALAR; Xiaomi, Oneplus, İnfinix, Asus , Nubia Samsung, LG, Yerli Markalar, MTK işlemcili cihazlar vb. (Farklı Model ve Markalar için Bilgi alabilirsiniz.)

Ve Aklımıza gelmeyen diğer marka ve sorunlarınız için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz..

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Forum özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz..
Selamlar Xiaomi mi 9 kullanıyorum orjinal yasal imeileri telefonuma atmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10