Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

akijano

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Jan
Cihazım
Xiaomi 13 pro
Konular
0
Merhaba hocam Xiaomi 13 pro'da vowifi açık olduğu halde Vodafone ile Turkcell vowifi çalışmıyor. Ama iPhonelara takınca hemen vowifi çalışıyor. İki telefonda yurtdışı IMEI kapalı. Ne yapmam lazım?

ukayl

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9 Pro
Konular
13
Mi 6 cihazın ekrani ve parmak izi çalışacak şekilde değişimi yapabilecek var mı acaba ?

selox10

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Note5
Konular
0
Merhabalar POCO M4 PRO imei atılması konusunda yardımcı olabilecek var mı uzaktan bağlantı

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10

alican_38

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alican
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
6
Merhaba hocam , Mi 11T pro almayı düşünüyorumda bir ilanda gördüm , görüşme yaparken bazen şebeke gidiyormuş bu imei den kaynaklı olabilir mi ? H.kadioglu

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10

Bolrock

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat Gürler
Cihazım
General Mobile
Konular
1
selamlar benim redmi note 12 pro 4g telefon var cihaz tepki vermiyor sadece edl moda geçiyor ne yapmam lazım? yardımcı olursanız çok mutlu olurum şimiden teşekkürler.

digina

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
tnr
Cihazım
gm5
Konular
0
selam hayırlı lı akşamalr
redmi note 12 4g telefonum yazılım atarken kapandı ve Qualcomm HS-USB QDLOADER 9008 olarak görüyor ve yazılım atamıyorum bana yardımcı olabilir misiniz

shaq1907

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
shaq1907
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
0
Benim Poco F2 Pro, 4. yıl sonunda şarj olmamaya başladı. Buradaki bir tamirciye verdim, düzelttikten sonra aldım ama sorun devam ediyor. Bugün tekrar bıraktım düzgün yapılmamış diye ama düzgün yapılmama ihtimaline karşı internette flex kablosu aramaya başladı, kendi kendime tamir için. Alışveriş sitelerinin hepsinde benzer fiyatlar var ama yorumlarda hep "orijinal değil, 2-3 ay sonra tekrar arıza çıkıyor" demişler. Orijinal flex kablosunu nasıl temin edebilirim fikriniz var mı acaba? Link mevcutsa atabilir misiniz buraya?

Son düzenleme:

feystie

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
efe
Cihazım
Redmi 9
Konular
0
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Merhaba Değerli forumdaşlarımız. Bildiğiniz gibi Bazı durumlarda cihazlarımız yazılımsal/donanımsal olarak tamir gereksinimi verebiliyor. Bende bu konuda elimizden geldiğince Bu büyük ailenin cihazlarının tamiri için servis hizmeti sunmaktayım.

BAŞLICA SUNDUĞUMUZ HİZMETLER;

Çökmüş ve Yetkili Hesap ihtiyacı duyan her türlü xiaomi ve çin menşeili cihazlar.

Yanlış imei Repair yapılmış ve Şebeke proplemi yaşayan cihazların tamiri. (Uzak Bağlantı Mevcut..)

Yazılımsal sorunlar / açılmama logoda kalma proplemleri.. (Uzak Bağlantı Mevcut..)

Mi hesabı / Google hesabı (frp kaldırma) (Uzak Bağlantı Mevcut..)

İşlemlerinizi hızlandırmak ve Maliyetleri düşürmek adına (kargo ücreti vs.) Uzak bağlantı ile Yetkili Hesap ve diğer Yazılımsal Tamirleri gerçekleştirmekteyiz.

BAŞLICA MARKALAR; Xiaomi, Oneplus, İnfinix, Asus , Nubia Samsung, LG, Yerli Markalar, MTK işlemcili cihazlar vb. (Farklı Model ve Markalar için Bilgi alabilirsiniz.)

Ve Aklımıza gelmeyen diğer marka ve sorunlarınız için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz..

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Forum özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz..

Üst Alt