Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

Selcukiyet

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Selçuk ilhan
Cihazım
Poco x3 NFC
Konular
0
Hasan Hocam merhaba. Mi 13 FUXİ cihazımın bootloader kilidini açtım. direnç işlemi yapılı. imei repair için fiyat alabilir miyim? Teşekkürler...

Selcukiyet

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Selçuk ilhan
Cihazım
Poco x3 NFC
Konular
0
Hasan Hocam merhaba. Mi 13 FUXİ cihazımın bootloader kilidini açtım. direnç işlemi yapılı. imei repair için fiyat alabilir miyim? Teşekkürler...
Hocam. Kilidi açtım diye yazdım ama bu gün saat 14:00 de açılacak inşaallah. Direnç yapili ve tek hat IMEI repair yapili.

Selcukiyet

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Selçuk ilhan
Cihazım
Poco x3 NFC
Konular
0
Hocam. Kilidi açtım diye yazdım ama bu gün saat 14:00 de açılacak inşaallah. Direnç yapili ve tek hat IMEI repair yapili.
Hasan Hocam. Kilit açıldı ve imeiler orninale döndü. İmeil repair yapabilir miyiz

seckink2b

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Seckin celep
Cihazım
Redmi note 5
Konular
3
İyi günler redmi note 13 pro 4g telefonumun IMEI süresi bitmiş iki hattında açılması mümkün mü acaba.

kyrnmstf

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi 11T Pro
Meslek
Elektrik Teknikeri
Konular
30
H.kadioglu Hocam Note 13 4G telefonuma İmei repair yapabilir misiniz?

Melanj

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Redmi Note 8pro
Konular
1
Arkadaşlar merhabalar ben Xiaomi 13 telefonuma direnç kayıt yaptırdım ve kayıt yapıldıktan sonra internetim inanılmaz kötü olmaya başladı. Normalde 5mb hızında indirme yapabilirken 300-400kb Lara kadar düştü. Aynı şekilde bir video izlerken 10 defa donuyor. Vodafone kullanıyorum Vodafone yanımda uygulamasından baktığımda cihazınız 4.5g desteklemiyor olarak görünüyor. Var mı bu konuda bilgisi olan beni bu sorundan kurtaracak birileri?

Melanj

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Redmi Note 8pro
Konular
1
Arkadaşlar merhabalar ben Xiaomi 13 telefonuma direnç kayıt yaptırdım ve kayıt yapıldıktan sonra internetim inanılmaz kötü olmaya başladı. Normalde 5mb hızında indirme yapabilirken 300-400kb Lara kadar düştü. Aynı şekilde bir video izlerken 10 defa donuyor. Vodafone kullanıyorum Vodafone yanımda uygulamasından baktığımda cihazınız 4.5g desteklemiyor olarak görünüyor. Var mı bu konuda bilgisi olan beni bu sorundan kurtaracak birileri?
H.kadioglu hocam?

CİBRİL1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ORTA
Cihazım
mi max 1
Konular
0
poco f2 pro dün şarja takılı iken kendi kendine kapandı. Bir daha da açılmıyor. Şarja takınca sadece bildirim ışığı kırmızı yanıyor. Nedeni ne olabilir acaba. Cevap için teşekkürler.

Üst Alt