Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Merhaba,

Redmi Note 12 cihazımin ön camı kırıldı ve çıta zarar gördü kocaelide yaşıyorum, cam var ama çıta tedariginde sorun yaşıyorlar, nasıl çözebilirim
Maalesef elimizde mevcut değil

micropod

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sarper
Cihazım
yok
Konular
7
H.kadioglu Hocam selamlar, mi pad 5 var bende sanırım cortlattim :) stock rom flashladim en son ama fastboottan çıkmıyor, kendi araştırmalarıma göre edl lazım, tabi ne kadar doğru sonuca ulaştım bilemiyorum. Ne yapabiliriz?

Son düzenleme:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
H.kadioglu Hocam selamlar, mi pad 5 var bende sanırım cortlattim :) stock rom flashladim en son ama fastboottan çıkmıyor, kendi araştırmalarıma göre edl lazım, tabi ne kadar doğru sonuca ulaştım bilemiyorum. Ne yapabiliriz?
Fastboot a giriyor kilit açıksa rom yüklenir edl gerek yok

micropod

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sarper
Cihazım
yok
Konular
7
Fastboot a giriyor kilit açıksa rom yüklenir edl gerek yok
Kilit açık değil hocam, en son Flash yaparken geri kilitledim dikkatimden kaçmış gece 3 olunca. Şu anda kilitli. Boot olmuyor, direk fastboota atıyor ve normal flash da yapamadım nedense.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Kilit açık değil hocam, en son Flash yaparken geri kilitledim dikkatimden kaçmış gece 3 olunca. Şu anda kilitli. Boot olmuyor, direk fastboota atıyor ve normal flash da yapamadım nedense.
O zaman işiniz zor masraf edeceksiniz yetkili hesap ile direk kilit açarız ama maliyetli işlemdir.

xmanyozgat

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
can
Cihazım
4a
Konular
1
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Merhaba Değerli forumdaşlarımız. Bildiğiniz gibi Bazı durumlarda cihazlarımız yazılımsal/donanımsal olarak tamir gereksinimi verebiliyor. Bende bu konuda elimizden geldiğince Bu büyük ailenin cihazlarının tamiri için servis hizmeti sunmaktayım.

BAŞLICA SUNDUĞUMUZ HİZMETLER;

Çökmüş ve Yetkili Hesap ihtiyacı duyan her türlü xiaomi ve çin menşeili cihazlar.

Yanlış imei Repair yapılmış ve Şebeke proplemi yaşayan cihazların tamiri. (Uzak Bağlantı Mevcut..)

Yazılımsal sorunlar / açılmama logoda kalma proplemleri.. (Uzak Bağlantı Mevcut..)

Mi hesabı / Google hesabı (frp kaldırma) (Uzak Bağlantı Mevcut..)

İşlemlerinizi hızlandırmak ve Maliyetleri düşürmek adına (kargo ücreti vs.) Uzak bağlantı ile Yetkili Hesap ve diğer Yazılımsal Tamirleri gerçekleştirmekteyiz.

BAŞLICA MARKALAR; Xiaomi, Oneplus, İnfinix, Asus , Nubia Samsung, LG, Yerli Markalar, MTK işlemcili cihazlar vb. (Farklı Model ve Markalar için Bilgi alabilirsiniz.)

Ve Aklımıza gelmeyen diğer marka ve sorunlarınız için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz..

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Forum özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz..
telegram varmı sızde

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Abi selamın aleyküm benim cihaz resmi note 11 telefonda yazılım çökmesi oldu ve açılmıyor şarj dahi olmuyor ne yapmam lazım
Ne tür bir işlemden sonra bu hale geldi? Şuanda hangi ekranda ve kilit durumu?

Üst Alt