Model nedir bootloader kilidi açık mı?system has been destroyed hatası alıyorum nasıl çözebilirim telefonu açamıyorum lütfen yardım edin
poco x3 pro boot loader kilidi açık internetten böyle bir çözüm buldum. twrp yüklerken yanlışlıkla sistem osyalarının hepsini sildim. amacım telefonu formatlamaktı format atmamın amacı telefon açılmıyordu sadece twrp ekranı açılıyordu. twrpde bişeyler yaptım sonra has been destroyed hatası almaya başladım şimdi fastboot'a alıp güncel miui sürümünü yüklüyorum dogrumudur yaptıgım ? yardımcı olabilirmisiniz lütfenModel nedir bootloader kilidi açık mı?
Aynen deneyin açılması lazımpoco x3 pro boot loader kilidi açık internetten böyle bir çözüm buldum. twrp yüklerken yanlışlıkla sistem osyalarının hepsini sildim. amacım telefonu formatlamaktı format atmamın amacı telefon açılmıyordu sadece twrp ekranı açılıyordu. twrpde bişeyler yaptım sonra has been destroyed hatası almaya başladım şimdi fastboot'a alıp güncel miui sürümünü yüklüyorum dogrumudur yaptıgım ? yardımcı olabilirmisiniz lütfenResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
abi bişey dicem ben bu telefonu yeni aldım, oyun oynamak için ama şarjım çok cabuk bitiyor oyundayken. şarjı en az harcıyan hangi roomu kullanmalıyım en iyi room hangisi bilgin varmı ?Aynen deneyin açılması lazım
Bahsettiğiniz arızalar pek tamir edilebilir arızalar değil. Bizde yok tamiri ama yinede araştırın.Merhabalar, xiaomi mi 10 lite 5g telefonum var. Şimdiye kadar sorunsuz kullandım.
1 hafta kadar önce Google uygulaması guncellerken (Android değil bildiğimiz Google uygulaması) ekranda yatay yeşil çizgiler oluştu. Telefon ekran dokunmalarina ya da fiziki tuşlara cevap vermeyince power tuşuna basık tutarak resetlemek istedim. Tel kapandı ve bir daha açılmadı.
Ses, görüntü, titreşim hiç bir şey yok.
Küçük bir yerde yaşıyorum.
Buradaki tamirci telin şarj dahi almadığını muhtemelen işlemcisinin yanık olduğunu tamir edemeyeceğini söylerek iade etti.
Oluru var mıdır bu cihazın yoksa çöp mü oldu?
Cevap için teşekkürler.Bahsettiğiniz arızalar pek tamir edilebilir arızalar değil. Bizde yok tamiri ama yinede araştırın.