Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

mackie

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Aykut
Cihazım
Xiaomi note 10
Konular
0
Merhaba bendede M2103K19C Note 10 5g var yurtdışı cihaz imei kullanim süresi dolu imei atılması gerekiyor ücreti nedir ve yeriniz nerede bilgi verirseniz sevinirim.

karakule0001

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
karakule
Cihazım
note 10 pro
Konular
0
Selam elimde Xiaomi note 10 pro Max Yurtdışı cihaz var M2101K6G model numarası var cihaz 8+3 GB ram ve 108 MP kameraya sahip cihazıma MIUI 13.06 sürüm Endonezya Rom yüklemek istiyorum cihazıma bir iki ay önce hindistan global rom yüklendi ve bazen arama Sırasında telefon donuyor cevap veremiyorum yada bazen herhangi bir satıra yazı yazacagim zaman klavye ortaya çıkmıyor bu Endonezya romu bunları çözer mi ve kamera ile ilgili bir sıkıntı çıkar mı eğer çıkmaz sorunsuz olur derseniz hangi sürüm romu yuklemeliyim ve en iyi yükleme yöntemi nedir

nihat7791

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nihat
Cihazım
Redmi note 8pro
Konular
0
merhaba, Redmi note 10 pro cihazım var yurtdışı , iki imeini de kapanana kadar kullandım, şuan iki hatta da kapandı , imei atılabilir mi acaba

hiboz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hiboz
Cihazım
12 lite
Meslek
muallim
Konular
3
Xiaomi 12 lite ve Xiaomi 12X IMEI kaydı yapılıyor mu acaba?

MarianaXDev

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
0
Redmi note 8 twrp miui 11 atarken rom sonunda kirmizi hata gelmisti rebootlayinca full brick yedi sarj takinca beyaz isiga kadar cikmiyor sadece ekran parliyo gidiyo surekli sarja takinca fa oota girince 2 saniye sonra kapatiyor kendisini qfil ile simdi yetkili hesapsiz deniyecem edl modda telefon Konu Tiklayin bu islemleri deniyorum eger yaparsam guzel olucak yapamazsam buradan yapicagim arka kapagi acik duruyor deniyorum yapamazsam yetkili hesapla ne kadar yaparsiniz ?

SinanB.

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sinan
Cihazım
Redmi 7
Konular
0
Merhaba mi11t kalıcı imei yapılabiliyor mu ?

selcuk00tr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
selçuk
Cihazım
redmi
Konular
0
Merhaba M2103K19C Note 10 5g 6/128 eng rom yüklenmiş bt kilidi açık 15 gündür kullanıyorum hala mesaj gelmedi uzaktan bağlantı ile cift imei repair oluyormu fiyatını ögrene bilirmiyim

mustigo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Merhaba Değerli forumdaşlarımız. Bildiğiniz gibi Bazı durumlarda cihazlarımız yazılımsal/donanımsal olarak tamir gereksinimi verebiliyor. Bende bu konuda elimizden geldiğince Bu büyük ailenin cihazlarının tamiri için servis hizmeti sunmaktayım.

BAŞLICA SUNDUĞUMUZ HİZMETLER;

Çökmüş ve Yetkili Hesap ihtiyacı duyan her türlü xiaomi ve çin menşeili cihazlar.

Yanlış imei Repair yapılmış ve Şebeke proplemi yaşayan cihazların tamiri. (Uzak Bağlantı Mevcut..)

Yazılımsal sorunlar / açılmama logoda kalma proplemleri.. (Uzak Bağlantı Mevcut..)

Mi hesabı / Google hesabı (frp kaldırma) (Uzak Bağlantı Mevcut..)

İşlemlerinizi hızlandırmak ve Maliyetleri düşürmek adına (kargo ücreti vs.) Uzak bağlantı ile Yetkili Hesap ve diğer Yazılımsal Tamirleri gerçekleştirmekteyiz.

BAŞLICA MARKALAR; Xiaomi, Oneplus, İnfinix, Asus , Nubia Samsung, LG, Yerli Markalar, MTK işlemcili cihazlar vb. (Farklı Model ve Markalar için Bilgi alabilirsiniz.)

Ve Aklımıza gelmeyen diğer marka ve sorunlarınız için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz..

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Forum özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz..
slm note 9 pro imei kapanmış bootloder kilidi kapalı imei atılırmı

Üst Alt