Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

Elcies

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kerem
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
0
Xiaomi Redmi Note 9 Pro telefonumun IMEI numarası kara listeye alındı. Mobil veri açamadığımdan MI hesabı ekleyemiyorum ve numarasını değiştiremiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Xiaomi Redmi Note 9 Pro telefonumun IMEI numarası kara listeye alındı. Mobil veri açamadığımdan MI hesabı ekleyemiyorum ve numarasını değiştiremiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
özel mesaj ile bilgi veriyorum

Mi8seversaa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mi8i
Cihazım
Mi 8
Konular
1
redmi note 11 pro telefonu sıfırladığımdan imesi gitti sanırım nv data is corrupted hatası alıyorum ne kadar maliyet cıkar? uzaktan halledebilirmiyiz

bombaci88

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
1
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Merhaba Değerli forumdaşlarımız. Bildiğiniz gibi Bazı durumlarda cihazlarımız yazılımsal/donanımsal olarak tamir gereksinimi verebiliyor. Bende bu konuda elimizden geldiğince Bu büyük ailenin cihazlarının tamiri için servis hizmeti sunmaktayım.

BAŞLICA SUNDUĞUMUZ HİZMETLER;

Çökmüş ve Yetkili Hesap ihtiyacı duyan her türlü xiaomi ve çin menşeili cihazlar.

Yanlış imei Repair yapılmış ve Şebeke proplemi yaşayan cihazların tamiri. (Uzak Bağlantı Mevcut..)

Yazılımsal sorunlar / açılmama logoda kalma proplemleri.. (Uzak Bağlantı Mevcut..)

Mi hesabı / Google hesabı (frp kaldırma) (Uzak Bağlantı Mevcut..)

İşlemlerinizi hızlandırmak ve Maliyetleri düşürmek adına (kargo ücreti vs.) Uzak bağlantı ile Yetkili Hesap ve diğer Yazılımsal Tamirleri gerçekleştirmekteyiz.

BAŞLICA MARKALAR; Xiaomi, Oneplus, İnfinix, Asus , Nubia Samsung, LG, Yerli Markalar, MTK işlemcili cihazlar vb. (Farklı Model ve Markalar için Bilgi alabilirsiniz.)

Ve Aklımıza gelmeyen diğer marka ve sorunlarınız için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz..

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Forum özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz..
Hocam bir türlü özel mesaj atamadım, cihazimla ilgili sorun yaşıyorum nasıl iletişim kurabilirim?

Serkan tırpan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
0
Redmi 5 plus cihazim var rom atarken hata verdi bl kitlendi muhtemelen sürekli modem eror yazıyor. Arka kapağı açtım test point den cihaz qualcom falan çıkıyor mi flash da görüyor ama hata veriyor yardımcı olabilecek var mı?

yusufff34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yusuf
Cihazım
mi 10t pro
Konular
1
Merhaba hocam mi 10t pro miui 12 kullanıyorum yakın zamanda miui 13 geldi ama güncelleme yapınca telefon açılmıyor mi logosunda kalıyor Bende tekrar miui 12 atırdım cihaz açıldı ama atarken bootloder lock seçiliymiş telefonu tekrar miui 13 e günceleyince yine açılmıyor. Bootloder yetkili hesap yok açabilir miyiz veya bu halde sürümü miui 12 ye düşür mi?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Merhaba hocam mi 10t pro miui 12 kullanıyorum yakın zamanda miui 13 geldi ama güncelleme yapınca telefon açılmıyor mi logosunda kalıyor Bende tekrar miui 12 atırdım cihaz açıldı ama atarken bootloder lock seçiliymiş telefonu tekrar miui 13 e günceleyince yine açılmıyor. Bootloder yetkili hesap yok açabilir miyiz veya bu halde sürümü miui 12 ye düşür mi?
bootloader açma başvurusu yapıp kilidi açabilirsiniz.

hasanacar06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Note 9 pro
Konular
0
Redmi Note 9 Pro imei gitti hocam. Daha evvel hiç kaydı yapılmamıştı 2 imeide gitti. Sorunu halledebilir miyiz?

Üst Alt