Haber XİAOMİ Şişede Tatil Mesajı Etkinliği

Dünyanın dört bir yanındaki insanlarla tanışmak için Mi Community’den daha iyi bir yer var mı? Bu çevrimiçi etkinlik sayesinde, dünya çapındaki diğer Mi Fanlarıyla tatil mesajlarınızı paylaşma şansına sahip olacaksınız ve aynı zamanda bazı harika ödüller kazanma şansınız olacak!

Oyuna katılmak için şimdi buraya tıklayın

KURALLAR
1. Bu kampanyaya katılmak için önce kayıt olmalısınız. Oyunu başlatmayı seçtiğiniz ülke, ikamet ettiğiniz ülke ile aynı olmalıdır, aksi takdirde ödülün sahibi olmaktan diskalifiye edilirsiniz.
2. İlk kez giriş yaptıktan sonra otomatik olarak bir şişe alacaksınız.
3. Daha fazla şişe almak istiyorsanız, önce bir tane atmalısınız. Bir şişe atmak için gereken bilgiler profil resminizi, kullanıcı adınızı, tatil fotoğrafınızı ve tatil dileklerinizi içerir. Not: Yüklediğiniz tatil fotoğrafları, Xiaomi tarafından resmi platformdaki diğer Mi Fanlarıyla paylaşılacak.
4. Bir şişe toplayın: Bir şişe her attığınız zaman bir tane geri alma şansınız olur. Oyunu sosyal medyada paylaştığınızda bir şişe alma şansına da sahip olacaksınız. Sosyal medya paylaşımından maksimum şişe miktarı günde 3'dür ve günlük alabileceğiniz maksimum şişe miktarı 8'dir.
5. Farklı bir kıtadan bir şişe topladığınızda bu kıtayı açacaksınız. Örneğin, Vietnam'dan toplanan bir şişe Asya'nın kilidini açacak, İspanya'dan toplanan bir şişe Avrupa'yı, vs. Asya, Avrupa, Afrika, Güney Amerika, Kuzey Amerika ve Okyanusya'dan birer şişe topladığınızda bir ödül kazanma şansına sahip olacaksınız.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Nerelisiniz diyor ama listede Türkiye yok ?

SercanZyn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan ÖZYÜN
Cihazım
Mİ 5 PRO
Meslek
ELEKTRİK VE ELEKTRONİK
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bilmiyorum ben de var otomatik buldu aslında :D vpn vs var ise kapatın veya bir wifi ağına bağlanıp tekrar deneyin

Üst Alt