Yardım Xiaomi sıfırlamadan sonra böyle bir account bulunamadı

sselimsenerr

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Selim
Cihazım
Redmi-S2
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Hatırlamıyorum
Telefon Modeli
Redmi-S2
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba değerli forum üyeleri .

Bende birçoğunuz gibi karşılaştığım bir sorun üzerine foruma kayıt oldum. Telefonu duvara fırlatmam sonucu dokunmatiğim gitmişti, daha doğrusu belli bir süre kafasına göre gidip geliyordu. Bende masaj yapıyordum ve düzeliyordu (:. Sonrasında komple gitti ve bende aptalca bir düşünceyle telefona hard reset attım, tabi ki dokunmatik çalışmadı, ekranı değiştirdim ve dokunmatiğim çalıştı. Fakat ''This device is locked'' uyarısı aldım ''Active this device'' menüsüne girdim ve şifremi unuttuğum için giremedim. Başka bir cihazdan mi sitesine girip parolamı unuttum seçeneğine tıkladım ve kayıtlı telefon numaramı girdim ''Böyle bir hesap yok.'' gibi bir uyarı aldım. Mi hesabı açarken başka bir telefon kullandım desem telefonda ''Active this device'' menüsündeki numaramın başı ve sonu doğru. Bu durumdan TWRP'ye filan bulaşmadan nasıl kurtulablirim çünkü ''Bootloader'' kapalı mı açık mı hatırlamıyorum , telefonum şuan kilitli ve kullanamıyorum yardım ederseniz sevinirim. Malum Covid-19'dan dolayı pek buluşamıyoruz arkadaşlarımızla (:.

Şimdiden çözümü bilmese bile zaman ayırıp okuyanlara teşekkürler.

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
104
Şifre sıfırlarken telefon numaranızın başına +9 koyuyormusunuz?
İkinci bir yöntem olarak mail adresiyle sıfırlama şansınız yok mu?

Oyla:
Üst Alt