- Adım
- Selim
- Cihazım
- Redmi-S2
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Hatırlamıyorum
- Telefon Modeli
- Redmi-S2
- Bootloader Kilidi
- Bilmiyorum
Merhaba değerli forum üyeleri .
Bende birçoğunuz gibi karşılaştığım bir sorun üzerine foruma kayıt oldum. Telefonu duvara fırlatmam sonucu dokunmatiğim gitmişti, daha doğrusu belli bir süre kafasına göre gidip geliyordu. Bende masaj yapıyordum ve düzeliyordu
. Sonrasında komple gitti ve bende aptalca bir düşünceyle telefona hard reset attım, tabi ki dokunmatik çalışmadı, ekranı değiştirdim ve dokunmatiğim çalıştı. Fakat ''This device is locked'' uyarısı aldım ''Active this device'' menüsüne girdim ve şifremi unuttuğum için giremedim. Başka bir cihazdan mi sitesine girip parolamı unuttum seçeneğine tıkladım ve kayıtlı telefon numaramı girdim ''Böyle bir hesap yok.'' gibi bir uyarı aldım. Mi hesabı açarken başka bir telefon kullandım desem telefonda ''Active this device'' menüsündeki numaramın başı ve sonu doğru. Bu durumdan TWRP'ye filan bulaşmadan nasıl kurtulablirim çünkü ''Bootloader'' kapalı mı açık mı hatırlamıyorum , telefonum şuan kilitli ve kullanamıyorum yardım ederseniz sevinirim. Malum Covid-19'dan dolayı pek buluşamıyoruz arkadaşlarımızla
.
Şimdiden çözümü bilmese bile zaman ayırıp okuyanlara teşekkürler.
Bende birçoğunuz gibi karşılaştığım bir sorun üzerine foruma kayıt oldum. Telefonu duvara fırlatmam sonucu dokunmatiğim gitmişti, daha doğrusu belli bir süre kafasına göre gidip geliyordu. Bende masaj yapıyordum ve düzeliyordu
Şimdiden çözümü bilmese bile zaman ayırıp okuyanlara teşekkürler.