Yardım Xiaomi Şarj Aleti Isınıyor

MehmetPakna

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi 5S
Konular
4
Arkadaşlar herkese merhaba. Orjinal Mi 5S şarj aletimin kaybolması üzerine n11'den Quick Charge 3.0 destekli Xiami şarj aleti satın aldım. Satıcının orjinal olduğunu söylediği ve başlığında MIUI TÜRKİYE DESTEKLİ - Orjinal Ürün yazan şarj aleti şarj dolum işlemi sırasında aşırı ısınıyor patlamasından dahi korkuyorum. Satıcının dediği gibi MIUI TÜRKİYE'nin bu şarj aleti hakkında bir bilgisi dahili varmıdır ürün orjinalmidir merak ediyorum. Bu konu hakkında bilgilendirirseniz sevinirim. Ürün linki aşağıdadır.

MehmetPakna

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi 5S
Konular
4
Merhaba, 26 Ekim - 21 Kasım.

Mi 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sağolasın acil olduğu için türkiye'den aldım 65 liraya aukey QC 3.0 tek USB girişli olandan.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Sağolasın acil olduğu için türkiye'den aldım 65 liraya aukey QC 3.0 tek USB girişli olandan.

Iyi fiyat sayilir hocam, zaten 10 dolar desek yurtdisinda da 40 lira yapıyor dolar sağolsun. Hayirli olsun.

Oyla:

MehmetPakna

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi 5S
Konular
4
Iyi fiyat sayilir hocam, zaten 10 dolar desek yurtdisinda da 40 lira yapıyor dolar sağolsun. Hayirli olsun.
Aynen bende öyle düşündüm 11 dolar civarıydı zaten acelem olduğu için farka değdi. Daha geniş bir zamanda olsa aliexpresten alırdım ama.

Oyla:
Üst Alt