Yardım Xiaomi Şarj Aleti Isınıyor

MehmetPakna

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi 5S
Konular
4
Arkadaşlar herkese merhaba. Orjinal Mi 5S şarj aletimin kaybolması üzerine n11'den Quick Charge 3.0 destekli Xiami şarj aleti satın aldım. Satıcının orjinal olduğunu söylediği ve başlığında MIUI TÜRKİYE DESTEKLİ - Orjinal Ürün yazan şarj aleti şarj dolum işlemi sırasında aşırı ısınıyor patlamasından dahi korkuyorum. Satıcının dediği gibi MIUI TÜRKİYE'nin bu şarj aleti hakkında bir bilgisi dahili varmıdır ürün orjinalmidir merak ediyorum. Bu konu hakkında bilgilendirirseniz sevinirim. Ürün linki aşağıdadır.

MehmetPakna

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi 5S
Konular
4
Hocam attığınız linkteki ürün özelliklerinde Qc 2.0 özellikli olduğu yazıyor..
Satıcıya sordum özellikle 2.0 mı 3.0 mı diye üç dedi bana. Ayrıca linkte göremedim ben tam olarak nerede yazıyor kaçıncı sürüm olduğu.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
5V 2A ayrıntılarda yazıyor...

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    15,2 KB · Görüntüleme: 29
Oyla:

MehmetPakna

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi 5S
Konular
4
Ayrıntılı bilgi sahibi olmadığım için amper ve volt ile alakalı olduğunu bilmiyordum içerisindeki devre ile alakalıdır diye düşünüyordum. Burada satıcının yalan söylemeside cabası oldu öyleyse. Fotoda görebilirsiniz sorduğumu.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Qc 2.0 destekli ise iade edin. Aukey in Wc 3.0 destekli Şarj aletini alin.

Oyla:

MehmetPakna

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi 5S
Konular
4
Qc 2.0 destekli ise iade edin. Aukey in Wc 3.0 destekli Şarj aletini alin.
Bende öyle yapacağım ama satıcı sıkıntı çıkaracak herhalde kablonun kutusu yırtıldı ama şarj aletinin kutusunda sıkıntı yok kendisine bunu söyledim. Bana ürünün kendisi ve aksesuarların kutusuyla tam olması gerektiğini falan söyledi. Bende kablo kalabilir o zaman şarj aletini iade alırsınız dedim cevap bekliyorum.

Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4

Hocam burada farkli bir durum var gibi geldi bu arada, Qc 2.0 da 9v 2 amper - 12 volt 1.5 amper destekli olmasi gerekiyor ama.
[doublepost=1512074539,1512074503][/doublepost]
Bende öyle yapacağım ama satıcı sıkıntı çıkaracak herhalde kablonun kutusu yırtıldı ama şarj aletinin kutusunda sıkıntı yok kendisine bunu söyledim. Bana ürünün kendisi ve aksesuarların kutusuyla tam olması gerektiğini falan söyledi. Bende kablo kalabilir o zaman şarj aletini iade alırsınız dedim cevap bekliyorum.

Umarim satici sorunsuz iade alir hocam, ürünün Qc 2.0 olduğunu ve sizin Qc 3.0 şarj aleti istediginizi de belirtin.

Oyla:

MehmetPakna

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi 5S
Konular
4
Hocam burada farkli bir durum var gibi geldi bu arada, Qc 2.0 da 9v 2 amper - 12 volt 1.5 amper destekli olmasi gerekiyor ama.
[doublepost=1512074539,1512074503][/doublepost]

Umarim satici sorunsuz iade alir hocam, ürünün Qc 2.0 olduğunu ve sizin Qc 3.0 şarj aleti istediginizi de belirtin.
Onuda söyledim forumda yazdım arkadaşlar 2.0 olduğunu söyledi dedim. Medeni bir şekilde sorunumu halletmeye çalışıyorum çirkeflik yaparsa bende elimden geleni yaparım yorumlar konular hakem heyeti dahil. Samsungta aynısını yaptı monitör aldım yeni arızalı çıktı değiştirmediler tüketici heyetine başvurdum hemde online olarak baya kolay bir şekilde. Savunma istediler samsungtan bunlar tabi savunmayı görünce direk arayıp sıfırıyla değişim işlemlerini başlattılar. Son sorum hocam şimdi QC 3.0 garanti bir şekilde nasıl anlarız.

Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Onuda söyledim forumda yazdım arkadaşlar 2.0 olduğunu söyledi dedim. Medeni bir şekilde sorunumu halletmeye çalışıyorum çirkeflik yaparsa bende elimden geleni yaparım yorumlar konular hakem heyeti dahil. Samsungta aynısını yaptı monitör aldım yeni arızalı çıktı değiştirmediler tüketici heyetine başvurdum hemde online olarak baya kolay bir şekilde. Savunma istediler samsungtan bunlar tabi savunmayı görünce direk arayıp sıfırıyla değişim işlemlerini başlattılar. Son sorum hocam şimdi QC 3.0 garanti bir şekilde nasıl anlarız.

Hocam Aukey de kutunun üzerinde Qc 3.0 diye yazıyor. Diger turlu ozelliklerde 5v 3 amper destekledigini belirtmesi gerekiyor. Qc 2.0 da 5 volt 2 amper destekliyor çünkü.

Oyla:

MehmetPakna

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi 5S
Konular
4
Hocam Aukey de kutunun üzerinde Qc 3.0 diye yazıyor. Diger turlu ozelliklerde 5v 3 amper destekledigini belirtmesi gerekiyor. Qc 2.0 da 5 volt 2 amper destekliyor çünkü.
Anladım hocam 5V 3A olmasına dikkat edeceğim üzerinde QC 3.0 belirtmiyor ise eğer garanti olanı tabi üzerinde yazandan almak. Cevaplar için sağolasın iyi forumlar.

Oyla:

empire29

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi 10 2022
Konular
7
Ben Aukey'in 2.0 3 portlu olanını aldım 2 tablet birde mi max aynı anda şarj ediyor ısınma filan yapmıyor

Oyla:
Üst Alt