- Adım
- Murat
- Cihazım
- Mi Note 10
- Konular
- 13
Tlf kilit pin kodun.twrp şifre istiyor nasıl aşarız bunu
Tlf kilit pin kodun.twrp şifre istiyor nasıl aşarız bunu
Hocam. Ben de aynı şeyden bahsediyorum. Eğer tlf açarken güvenlik pin kodu ile açıyorsanız. Cihazınız bu pin kodu ile şifrelenir. Twrp son sürüm kullanıyorsanız eğer bu kodu twrpye girip twrp ana menüye ulaşırsınız. Şayet twrp şifre hiç sormasın diye birşey yok. Onu kaldıramazsınız diye biliyorumtlf kilit kodu değil arkadaş twrp şifresini nasıl bypass ederiz diye sormak istemiş sanırım.
pin koduyla açmıyorum.parmak izi ve desen varHocam. Ben de aynı şeyden bahsediyorum. Eğer tlf açarken güvenlik pin kodu ile açıyorsanız. Cihazınız bu pin kodu ile şifrelenir. Twrp son sürüm kullanıyorsanız eğer bu kodu twrpye girip twrp ana menüye ulaşırsınız. Şayet twrp şifre hiç sormasın diye birşey yok. Onu kaldıramazsınız diye biliyorum
Twrp şifre sormaz sifrelenmedigi sürece persist.img dosyasını silince şifre ortadan kalkıyor diye biliyorum twrp kullandığım zamandan beri şifresiz kullandımHocam. Ben de aynı şeyden bahsediyorum. Eğer tlf açarken güvenlik pin kodu ile açıyorsanız. Cihazınız bu pin kodu ile şifrelenir. Twrp son sürüm kullanıyorsanız eğer bu kodu twrpye girip twrp ana menüye ulaşırsınız. Şayet twrp şifre hiç sormasın diye birşey yok. Onu kaldıramazsınız diye biliyorum
Ben de parmak izi ve pin kodu tanımlı. Twrp açılırken pin kodumu soruyor. Girince açılıyor.Twrp şifre sormaz sifrelenmedigi sürece persist.img dosyasını silince şifre ortadan kalkıyor diye biliyorum twrp kullandığım zamandan beri şifresiz kullandım
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dediğim gibi bende öyle bir problem yok hocamBen de parmak izi ve pin kodu tanımlı. Twrp açılırken pin kodumu soruyor. Girince açılıyor.
Evet yararYeni gelen miui 10 güncellemesinde de bu root yöntemi işe yarar değil mi? Güncelleme yaptıktan sonra root gitti çünkü. Tekrar yapayım.