MIUI 12 Xiaomi redmi S2 miui 12 gelmedi

tevfikguneyli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tevfik
Cihazım
Xiaomi Redmi S2
Konular
2
Bootloader kilidini açıp global rom yüklemeniz lazım.
kilit süresi şansa bağlı olarak değişir ama Miui 12 istiyorsanız rom değiştirmeniz şart veriler de silinecek
Bootloder kilidini açmanın cihazın garantisine etkisi var mıdır. Hani twrp kullanmak garantiyi bozuyor ya. Bir de güncelleme gelmemesi turkcell den satın alımlı olası yüzünden midir

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241

tevfikguneyli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tevfik
Cihazım
Xiaomi Redmi S2
Konular
2
Bootloader kilidi açmak garanti dışı bırakır ama twrp yüklenmeyecek
Hocam bootloader kilidini açmadan global e güncelleme gelmişti teyzem de kullanıyor ve bu manual güncelleme işlerini yapacak kadar teknoloji bilgisi yok yani telefon global sürümden kendisi indirmiş. ayrıca güncelleme gelmemesi turkcell çıkışlı olmasından mı kaynaklı

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Hocam bootloader kilidini açmadan global e güncelleme gelmişti teyzem de kullanıyor ve bu manual güncelleme işlerini yapacak kadar teknoloji bilgisi yok yani telefon global sürümden kendisi indirmiş. ayrıca güncelleme gelmemesi turkcell çıkışlı olmasından mı kaynaklı
Evet Turkcell olmadığından kaynaklı
XiaomiV2Tool ile de yapılır sanırsam boş bir vakit bir bilgisayar ve bir kablo ile bana teamwiver id atarsanız yardımcı olmaya çalışırım

tevfikguneyli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tevfik
Cihazım
Xiaomi Redmi S2
Konular
2
Evet Turkcell olmadığından kaynaklı
XiaomiV2Tool ile de yapılır sanırsam boş bir vakit bir bilgisayar ve bir kablo ile bana teamwiver id atarsanız yardımcı olmaya çalışırım
turkcell çıkışlı telefonlara sistem güncellemesi daha mı geç geliyor yoksa asla gelmeyecek mi eğer telefonda sorun oluşturacaksa, garantisi gidecekse hiç güncelleme yapmam twrp veya bootloader kilidini açma seçeneklerini cihazın garanti süresi dolduğunda kullanmayı tercih ederi meğer dediğiniz xiaomiV2tool uygulaması garantiyi götürmüyorsa denerim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

turkcell çıkışlı telefonlara sistem güncellemesi daha mı geç geliyor yoksa asla gelmeyecek mi eğer telefonda sorun oluşturacaksa, garantisi gidecekse hiç güncelleme yapmam twrp veya bootloader kilidini açma seçeneklerini cihazın garanti süresi dolduğunda kullanmayı tercih ederim. eğer dediğiniz xiaomiV2tool uygulaması garantiyi götürmüyorsa denerim

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
turkcell çıkışlı telefonlara sistem güncellemesi daha mı geç geliyor yoksa asla gelmeyecek mi eğer telefonda sorun oluşturacaksa, garantisi gidecekse hiç güncelleme yapmam twrp veya bootloader kilidini açma seçeneklerini cihazın garanti süresi dolduğunda kullanmayı tercih ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hiç güncelleme almayacak hocam,o şekilde cihaz değiştirene kadar kullanacaksınız.
XiaomiV2Tool ile bootloader kilidi açmaya ya da twrp kullanmaya gerek yok zaten.
Karar tercih size ait.

tevfikguneyli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tevfik
Cihazım
Xiaomi Redmi S2
Konular
2
Hiç güncelleme almayacak hocam,o şekilde cihaz değiştirene kadar kullanacaksınız.
XiaomiV2Tool ile bootloader kilidi açmaya ya da twrp kullanmaya gerek yok zaten.
Karar tercih size
Sanırsam sizin önerdiğiniz yol garantiyi etkilemiyor bu konuda emin olmam için cevap verir misiniz? ayrıca yardımcı olduğunuz ve vakit ayırdığınız için teşekkür ederim

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Sanırsam sizin önerdiğiniz yol garantiyi etkilemiyor bu konuda emin olmam için cevap verir misiniz? ayrıca yardımcı olduğunuz ve vakit ayırdığınız için teşekkür ederim
Şöyle ki, Bootloader kilidi açılmadığı için garantiye doğrudan etkisi yok bu yöntemi forumda farklı sebeplerden ötürü yapan onlarca insan var negatif bir geri dönüt hatırlamıyorum ama size %100 sorun olmaz dersem yalan söylemiş olurum muhtemelen sorun çıkarmaz ancak yine de risk size ait forumda kilidi açıp kapatıp garantiye gönderen sorun yaşamayan bir sürü kişi var.
Rica ederim

Üst Alt