Çözüldü xiaomi redmi note8 pro garanti.

hu5154

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
redmi note8 pro
Konular
2

Blues_3000

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Forever
Cihazım
Redmi
Konular
12
O zaman aldığınız yerle irtibata geçin. Çünkü KVK GENPA Delta ve Xiaomi Türkiye garantili teknik servisleri mevcut o nedenle aldığınız yerden bilgi alın

hu5154

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
redmi note8 pro
Konular
2
bu arada genpa sitesinden imei ile sorgulama yaptım "cihaz genpa satışlı değildir." yazıyor...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

xiaomi Türkiye garanti sorgulama yapılabilen site var mı??? kutuda herhangi bir teknik servis ismi yazılı bir belge yok...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Faturası varsa problem olmaz rahat olun yani
çoğu yerde fatura, garanti belgesi yerine geçmez deniliyor... eğer cihazda garanti gerçekten yoksa iade edebilir miyim??? çünkü garantisi olmayan ürünü garantisi varmış gibi yüksek fiyattan satışa koymuşlar???

Son düzenleme:

Blues_3000

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Forever
Cihazım
Redmi
Konular
12
Gene de aldığınız yerle irtibata geçebilirsiniz

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Yurtiçinde satışı yapılan tüm elektronik ürünlerin 2 yıl garantisinin olması zorunludur. Faturası da kesildiğine göre cihazınız garantilidir. Muhtemelen kutu içerisinde garanti belgesini koymayı unutmuşlardır. Satın aldığınız yer ile iletişime geçtiğinizde garanti belgesini ayrıca size ulaştıracaklardır. Garanti belgeniz geldiğinde ya da garanti firmasını öğrendiğinizde garanti firmasından cihazın garantili olup olmadığını teyit etmeniz yeterli olacaktır.

hu5154

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
redmi note8 pro
Konular
2
Yurtiçinde satışı yapılan tüm elektronik ürünlerin 2 yıl garantisinin olması zorunludur. Faturası da kesildiğine göre cihazınız garantilidir. Muhtemelen kutu içerisinde garanti belgesini koymayı unutmuşlardır. Satın aldığınız yer ile iletişime geçtiğinizde garanti belgesini ayrıca size ulaştıracaklardır. Garanti belgeniz geldiğinde ya da garanti firmasını öğrendiğinizde garanti firmasından cihazın garantili olup olmadığını teyit etmeniz yeterli olacaktır.
teşekkürler yorumunuz için... aldığım yere gittim bu gün telefon genpa garantiliymiş... ayrıca garanti için fatura yeterlidir dedi oradaki çalışan... garanti belgeleri falan genelde çöpe gidiyor dedi arkadaş... garanti belgesi kağıdının olmasının bir önemi yok dedi... fatura yeterlidir dedi... sorgulayıncada genpa garantisi varmış... teşekkürler herkese sorunum çözüldü...

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
teşekkürler yorumunuz için... aldığım yere gittim bu gün telefon genpa garantiliymiş... ayrıca garanti için fatura yeterlidir dedi oradaki çalışan... garanti belgeleri falan genelde çöpe gidiyor dedi arkadaş... garanti belgesi kağıdının olmasının bir önemi yok dedi... fatura yeterlidir dedi... sorgulayıncada genpa garantisi varmış... teşekkürler herkese sorunum çözüldü...
Cihazınız hayırlı olsun . Güle güle kullanın.

Blues_3000

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Forever
Cihazım
Redmi
Konular
12
İyi güzel bakalım size daha önce söylediğim gibi

Üst Alt