Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
ARKADAŞLAR BENDE TELEFONU BUGÜN ALDIM.HERŞEY GÜZEL HOŞ FAKAT TÜRKÇESİ ÇOK KÖTÜ.ÇOĞU YERİ İNGİLİZCE.HENÜZ SATIŞI YENİ OLDUĞU İÇİN OLABİLİR Mİ?.DAHA ÖNCE XİAOMİ Mİ4 KULLANIYORDUM.ONDA ÖYLE Bİ SORUN YOKTU.
kusura bakmayın yeniyim bilmiyordum büyük harfin yasak olduğunu.peki global rom nasıl yükleyebilirim.bu konuda bilgim yok.yardımcı olursanız sevinirim.hatta bu konuda forumda konu bile açılabilir.çünkü türkiyede satışa çıktı ve herkes alıyor.yakında herkes bu yarı ingilizce yarı türkçe romu değiştirmek isteyecek.tesekkürler.Öncelikle BUYUK HARFLE yazmak yasaktır.
Sorunuza gelirsek;
Türkiyede çoğu satıcı firma, üzerindeki telefonlara sahte rom sürümü ve çakma global romla piyasada satıyorlar. Yeniden global rom yüklemek sorunu çözecektir.
kusura bakmayın yeniyim bilmiyordum büyük harfin yasak olduğunu.peki global rom nasıl yükleyebilirim.bu konuda bilgim yok.yardımcı olursanız sevinirim.hatta bu konuda forumda konu bile açılabilir.çünkü türkiyede satışa çıktı ve herkes alıyor.yakında herkes bu yarı ingilizce yarı türkçe romu değiştirmek isteyecek.tesekkürler.
xiaomi mi4 kullanıyordum.bi arkadaş samsung a7 3 ay olmuş alalı satıyorum alır mısın diyince aldım fakat mi4 den sonra a7 okadar yavaş geldi ki rehberin açılması ölüm yaniKullanan var mi
Avea inTouch 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi