Haber Xiaomi Redmi Note4 ve Xiaomi Redmi Pro Yasal Olarak Ülkemizde Satışta

enes*

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
enes
Cihazım
zte blade
Konular
1
Kullanan var mi

Avea inTouch 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Leopardll

Altayturk
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Nazmi
Cihazım
Redmi note 4
Konular
15
Nedense pahalı geldi hi~~

enes*

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
enes
Cihazım
zte blade
Konular
1
+lar
4000mah
Oled 5.5"
Typ-c
İnfrared
Parmakizi one alinmis
Metal kasa
64gb dahili hafiza
Sd kart destegi

Karamboller
Mtk islemci
Grafik islemci yeterli mi bilemiyorum
3gb ram yeterli gibi
Ram hizi sd 801 gibi
Kamerasi nasildir derinlik algilama fean
Depolama hizi belirsiz

fanatik

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
OPO
Konular
4
redmi note 4 icin fiyat cok fazla ucuk degil bence yabancı sitelrde 600 tl civarı satıyolar.Bunu yasal yoldan kayıt ettirmeye kalksan osu busu 750 tl ye gelecek... garanti + personel giderleri + ithalat masrafları +gümrükleme masrafları + satılan sitenin komisyonu falan ancak kurtarıyordur.. ki bu ilk tavan giriş fiyatı 2 ay sonra 100 lira daha iner zaten... hepsini gectim ülkedeki görünmez yasal olmayan gümrükleme masrafları okadar fazlaki ve risli ki adamların yasal olarak getirmesi bile bence baslı basına bir iş...

kiymetlly

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
uğur
Cihazım
redmi pro
Konular
2
Arkadaşlar bende telefonu bugün aldım.herşey güzel hoş fakat türkçesi çok kötü.çoğu yeri ingilizce.henüz satışı yeni olduğu için olabilir mi?daha önce xiaomi mi4 kullanıyordum.onda öyle bir sorun yoktu.

Son düzenleme:

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
ARKADAŞLAR BENDE TELEFONU BUGÜN ALDIM.HERŞEY GÜZEL HOŞ FAKAT TÜRKÇESİ ÇOK KÖTÜ.ÇOĞU YERİ İNGİLİZCE.HENÜZ SATIŞI YENİ OLDUĞU İÇİN OLABİLİR Mİ?.DAHA ÖNCE XİAOMİ Mİ4 KULLANIYORDUM.ONDA ÖYLE Bİ SORUN YOKTU.

Öncelikle BUYUK HARFLE yazmak yasaktır.

Sorunuza gelirsek;
Türkiyede çoğu satıcı firma, üzerindeki telefonlara sahte rom sürümü ve çakma global romla piyasada satıyorlar. Yeniden global rom yüklemek sorunu çözecektir.

kiymetlly

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
uğur
Cihazım
redmi pro
Konular
2
Öncelikle BUYUK HARFLE yazmak yasaktır.

Sorunuza gelirsek;
Türkiyede çoğu satıcı firma, üzerindeki telefonlara sahte rom sürümü ve çakma global romla piyasada satıyorlar. Yeniden global rom yüklemek sorunu çözecektir.
kusura bakmayın yeniyim bilmiyordum büyük harfin yasak olduğunu.peki global rom nasıl yükleyebilirim.bu konuda bilgim yok.yardımcı olursanız sevinirim.hatta bu konuda forumda konu bile açılabilir.çünkü türkiyede satışa çıktı ve herkes alıyor.yakında herkes bu yarı ingilizce yarı türkçe romu değiştirmek isteyecek.tesekkürler.

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
kusura bakmayın yeniyim bilmiyordum büyük harfin yasak olduğunu.peki global rom nasıl yükleyebilirim.bu konuda bilgim yok.yardımcı olursanız sevinirim.hatta bu konuda forumda konu bile açılabilir.çünkü türkiyede satışa çıktı ve herkes alıyor.yakında herkes bu yarı ingilizce yarı türkçe romu değiştirmek isteyecek.tesekkürler.

Bu Telefona Sahip Olanlar, Rehber Hazırlarlarsa Çok İyi Olur. Hazırlayan Olmazsa Ücretli Olarak Zenex Hocama Ulaşabilirsiniz ;)

Moderatör tarafında düzenlendi:

kiymetlly

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
uğur
Cihazım
redmi pro
Konular
2
Kullanan var mi

xiaomi mi4 kullanıyordum.bi arkadaş samsung a7 3 ay olmuş alalı satıyorum alır mısın diyince aldım fakat mi4 den sonra a7 okadar yavaş geldi ki rehberin açılması ölüm yani :).sonra baktım pro çıkmış aldım.bide led ekran biliyosunuz.mi de led ekran şahane bence.hızlı parlak bi ekran hoşuma gitti.yalnız type c sarjdan emin değilim.işyerinde mini usb var.bitane typ c kablo almam gerekecek misal yani.o şimdilik kullanışlı degil.yakında bütün telefonlar type c ye dönerse o ayrı tabi.

Üst Alt