Sohbet Xiaomi Redmi Note 9 Pro Max Fiyatı Ve Ülkemize Geliş Tarihi

Arkadaşlar bildiğiniz üzere 12 Mart'ta Xıaomi Hindistan pazarı için Redmi Note 9 -Note 9 Pro ve Note 9 Pro Max'i duyurdu ve tanıttı. Ve bunun üzerinden uzun bir zaman yani bir buçuk aydan fazla geçmesine rağmen Türkiye'ye geliş tarihi ve fiyatı hakkında herhangi bir bilgi sunulmadı. Sizlerin bu cihaz hakkında Türkiye'ye geliş tarihi ve fiyat bilgisi olan var mı? Yani ne zaman ülkemize gelir ve fiyatı ne kadar olur ?

ikiekmekbimaltepe

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Not 7
Konular
418
Redmi Note 9 Pro'nun fiyatları ilk resmi açıklamada : 64 GB dahili hafızalı modeli 175 dolar, üst model ise 215 dolar olarak belirlenmisti.Türkiye'ye ne zaman geleceği ise henüz belli değil.coronadan dolayı bu süre uzayabilir diye düşünüyorum.

ekremtas97

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ekrem
Cihazım
samsung A7
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Redmi Note 9 Pro'nun fiyatları ilk resmi açıklamada : 64 GB dahili hafızalı modeli 175 dolar, üst model ise 215 dolar olarak belirlenmisti.Türkiye'ye ne zaman geleceği ise henüz belli değil.coronadan dolayı bu süre uzayabilir diye düşünüyorum.
Umarım sadece geliş süreci uzar eğer telefon piyasası böyle giderse pahalıda olacak gibi görünüyor.

Üst Alt