Yardım Xiaomi redmi note 9 4/64 aşırı donuyor

kemalerkan06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kemal
Cihazım
Mi6
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
kendi romu yüklü eksta bir rom yüklü değil
Telefon Modeli
Redmi note 9 4/64
Bootloader Kilidi
Kapalı
merhabalar redmi note 9 kullanıyorum önceki cihazım mi 6 6/128 seramik ti çok güzel cihazdı tabi ömrü doldu ilk çıktığında almıştım neyse sorun redmi note 9 4/64 ile telefonla hiçbir işlem yapamıyorum cihaz evofone garantili garantiye verdim tahmin edeceğiniz üzere yazılım atıp yolladılar sorun hala devam ediyor cihaz garantiye gittiğinde 25 günlüktü geldi hiçbir fark yok telefonda ben geri gönderdim bu gün kargoya verdim cihazı sizce yine aynı şekilde gelirse ne yapmalıyım ücret iadesi yaparlarmı eu rom yükleyemem garantili aldım dediğim gibi

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Aşırı derece donma hangi esnada oluyor ve ne kadar sürüyor. Donma sonrasında yada öncesinde cihaza herhangi bir müdahalede bulundunuz mu?

Oyla:

kemalerkan06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kemal
Cihazım
Mi6
Konular
1
Aşırı derece donma hangi esnada oluyor ve ne kadar sürüyor. Donma sonrasında yada öncesinde cihaza herhangi bir müdahalede bulundunuz mu?
Hayır herhangi bir müdalede bulunmadım donma uygulama açtığım anda kamera açıyorum fotoğraf çekiyorum 1 dakika bekledikten sonra kendine geliyor mini boyutlu uygulamaları zor açıyor açınca da ölüyor telefon

Oyla:

kemalerkan06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kemal
Cihazım
Mi6
Konular
1
Sorun devam ederse,ve de bu sizden kaynaklı değilse yani üretim hatalı olduğu tespit edilirse ilgili kurumlar yardımcı olacaktır.
Ama bu süre uzayabilir
Hocam şikayet var da yüzlerce kullanıcı var kullanıcılar hep aynı sorun donmadan vs şikayetçi çözüm olarak yapanlar eu rom yükleyip düzeltmişler ben de öğrenciyim sınvlarıma telefondan giriyordum artık o şansım da bayağı azaldı çünkü kullandığım telefon whatsappı bile zor açıyor sizce evofone iade vermemezlik gibi bir sorun yaparlarmı

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Hocam şikayet var da yüzlerce kullanıcı var kullanıcılar hep aynı sorun donmadan vs şikayetçi çözüm olarak yapanlar eu rom yükleyip düzeltmişler ben de öğrenciyim sınvlarıma telefondan giriyordum artık o şansım da bayağı azaldı çünkü kullandığım telefon whatsappı bile zor açıyor sizce evofone iade vermemezlik gibi bir sorun yaparlarmı
Tam detaylı olarak hatırlamıyorum ama iade alabilmeniz için aynı sorundan en az 3 yada farklı sorunlardan 5 defa cihazın servise gitmesi gerekiyor. Değişim yada bedel iadesi de yapılabilir, servisin yorumuna bağlı olarak süreç hızlanabilir yada yavaşlayabilir.

Oyla:

kemalerkan06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kemal
Cihazım
Mi6
Konular
1
Tam detaylı olarak hatırlamıyorum ama iade alabilmeniz için aynı sorundan en az 3 yada farklı sorunlardan 5 defa cihazın servise gitmesi gerekiyor. Değişim yada bedel iadesi de yapılabilir, servisin yorumuna bağlı olarak süreç hızlanabilir yada yavaşlayabilir.
Çok teşekkür ederim hocam iyi forumlar

Oyla:

kemalerkan06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kemal
Cihazım
Mi6
Konular
1
Güncelleme= Cihazı yaptıklarını söylüyolar yazılan (Stabil çalışan yazılım yüklendi, genel bakımları yapıldı test edildi.) Umarım yapmışlardır telefon yarın veya sonraki gün elime gelir buraya yazacağım

Oyla:

kemalerkan06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kemal
Cihazım
Mi6
Konular
1
Cihaz elime geldi aynı sorunlar devam etmekten mıuı 12 kullanıyorken 11 e çekmişler yazılımımı ve güncelleme gözükmüyor bu sorunu güncelleme ile çözülebileceğini düşünmüşler şikayet vara yazdım böyle bir sorunum olduğunu evofone beni aradı xiaomi ye rapor göndereceklerini ücret iadesini onlardan alacaklarını söylediler xiaomi onaylamazssa diye bir ihtimal de söz konusu bunu sorduğumda ben sizi madur etmiyeceğim diye belirttiler son güncellemem bu şekilde

Oyla:

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
153
Geçmiş olsun. Öncelikle Bu cihaza Custom Eu Rom Çıkmıyor. Birde bu cihazın 64 GB olanında 3 GB ram var 2021 yılı için Çok düşük maalesef. Son olarakta Mediatek İşlemciden Kaynkalı Redmi Note 8 proda ki gibi güçlü bir Mediatek Kullanılsaydı cihazda donma kasma olmazdı. Aosp rom yükleyerek kasmalardan kurtulabilirsiniz ancak o da garntinizi bozar.

Oyla:
Üst Alt