- Adım
- Mert
- Cihazım
- Redmi Note 9
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 15
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Çoğu derken birden fazla anlamında kullandım. Ve note 8 den daha kötü batarya performansı verecek hali yok. Büyük ekran batarya için eksi olabilir ama aradaki fark 0.2 çok az ve oyunda her zaman avantajdır. Zaten artıları eksileri detaylı yazdım gördüğünüz gibi artılar daha fazla. Cihazlar yan yana inceledim ağırlığı ve kalınlığı fark edemezsiniz. Batarya ve ekran büyük olduğu için gayet normal birşey. Note 9 arka kapağı edge olduğu için telefon kütük gibi köşeli değil tutuşu daha iyi diyebilirim.Çoğu konuda daha üstün değil hocam. İşlemcide ve pilde daha iyi sadece. Ancak MediaTek ne kadar adım atsa da Qualcomm'a yetişmesi için daha yolu var. Oyun performansında daha iyi olabilir ama görüntü işleme biriminde daha kötü (fotoğraf kalitesini çok etkiliyor bu). Pil tüketimi daha iyi olsa da hâlâ Qualcomm kadar iyi değil.
Ekran boyutu konusunda bir şey diyemem. Note 8'in ekran boyutu güzel. Daha büyük ekran bazı açılardan güzel, bazı açılardan daha kötü. Medya tüketimi için güzel ama cihaz büyüyor da.
Pili daha büyük ama oyun oynarken pil tüketimi daha yüksek olacaktır yüksek ihtimalle. Oyun oynamayan için daha iyi tabi.
Kameralar aynı ama ana kamera ve ön kamera diyafram değerinden düşüş yaşamış ve 4K çekmiyor diye görünüyor teknik bilgilerinde.
Note 8'den ayrılan iyi yönleri: Bluetooth 4.2 yerine 5.0 var, işlemcisi biraz daha iyi, pil kapasitesi daha iyi. Bunun dışında kötü yönleri: plastik arka kapak, daha ağır, daha kalın, işlemcisi güven vermiyor, kameralar bazı yönlerden düşüş yaşamış, bildirim ışığı yok.
Bence Note 8 daha iyi bir cihaz.
Oyun performansı daha iyi.Note 9 un ekranını sevdim ancak diğer herşeyi note 8 den düşük. Note 8 tercih edebilirsiniz.
Son düzenleme: