Merhaba, benzer sorun benim telefonumda da mevcut. Bluetooth açıkken wireless yerlerde sürünmeye başlıyor. Bluetooth kapatınca hiçbir sorun kalmıyor. Redmi Note 7 ile 24 megabit değer aldığım yerde bluetooth açıkken 8 megabiti geçemiyorum. hatta çok dengesiz davranıp arada kesiklik yapıyor, 1 megabit altına düşüyor vs.vs.
Eğer sizdeki sorun da buna benzer bir sorun ise belirtirseniz bendeki ile aynı mı bir sonuca varırız. Modem değiştirmek sorunu ne kadar çözer şüpheliyim. Alacağımız modemin de uyup uymayacağı tereddütlü. Genel olarak baktığımda birçok kişi aynı sorundan muzdarip olmuş.
Telefon çok güzel ama ben hem akıllı saat hem de kablosuz kulaklık kullandığımdan bluetooth açık tutmak zorundayım. Hadi normal whatsap mail vs de yavaşlaması veya ara ara kesiklik yapması çok enterese etmiyor ama oyun oynarken veya ne bileyim birşeyler izlerken çok sıkıntı. Youtube den birsey izliyorsun hızı düşük gördüğünden 360p falan açıyor
İşin komik tarafı başka bir note 8 pro dan hotspot ile wifi bağlanıp da denedim. Mesela 24 megabitlik nette 8-10 veya altına düşerken 40 megabitlik hotspotta da 20 lere falan düşüyor. Yani düşme kısmı mevcutun genel olarak yarısı gibi. Ama dediğim gibi uzun süre bağlı kalınca değerler daha da sapıtıyor.