- Adım
- Mesut
- Cihazım
- Note 8 Pro
- Konular
- 2
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ben dün akşam temiz kurulum olarak miui pro yükledim ama nedense telefon kasmaya başladı. Bankacılık uygulamalarına giremedim. Bazı uygulamaları playstore den indirirken hata verdi. Belki de ben yanlış bir şey yaptım ama konuda anlatılan şeyleri harfiyen yaptım. Tekrar Endonezya roma geçtim.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bankacılık uygulamaları Kök erişimi olan cihazlarda problem yaratabilir. bir çeşit güvenlik önlemi.
Kullanan arkadaşlar miuipro mu yoksa Endonezya rom mu? Değerli yorumlarını paylaşacak bir hocamız var mı. Geçmeye değer mi, ekran süresi vb daha mı iyi miuipro da?
Root ve özelleştirme dışında benim için bariz bir fark yok. Endonezya rom'da root olsa düşünmem bile
- Öncelikle anlatım için teşekkürler ben bu işlerde yeni olduğum için anlattıklarınızdan yola çıkarak kurulum yapmaya çalıştım fakat bazı problemleri söylemek istiyorum belki benim için problem ama sizin için olmayabilir.
- Komut ile fastboot ekranı açılmadı kendim belirttiğiniz gibi açtım.
- TWRP kuruldu fakat açıldığında password tarzı bir şeyler yazdı internetten baktım cancel bastım ve twrp ekranı geldi.
- Wipe işeminide sorunsuz yaptım .
- Takıldığım husus bu oldu sanırım sd card olmadan kurulum gerçekleşmiyor benimde sd card olmadığı için kurulumu yapamadım çift sim card kullanıyorum elimde otg usb de yoktu mecburen mi flas tool ile tekrar endonezya rom kurdum.
- Sormak istediğim sorular;
- Sd card ve otg usb şartmı ? dahili depolamaya atıp kurulum olmazmı
Dahili depolamayı İşlem anında temizledğinizden dolayı mecburen silinecek.
Rootlu telefonlarda banka uygulamaları çalışmaz benim bildiğim kadarıyla.
Mallesef bir çoğu güvelik açısından bazı işlemlerde sorun yaratıyor. Sağlam çalışıyor fakat sorumluluk size ait.