Yardım Xiaomi Redmi Note 8 128 GB telefonumun Beyaz Ölü Piksel Sorunu

DoctorIsComing

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Melih
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 11.0.9
Telefon Modeli
Redmi Note 8
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Telefonumu alalı 2-3 ay oldu ve daha bu gün sıfırlamıştım fakat sıfırladıktan sonra Telefonun ortasında beyaz fakat ışık geldiği için göze rengarenk gelen bir çizgi oluştu. Bunun neden olduğunu veya ne olduğunu bilmiyorum. Telefonumu alalı beri bir kez bile yere düşürmedim. Yardımlarınızı bekliyorum.

Anonim149956

SilinenÜye
MIUI Sever
Konular
0
Evet elimde hocam, Adam koruyucu ekranı tamamını çıkarmadığı için geri taktım hala var çizgi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tabi bu yüzden baloncuklar oluştu :D
Kendinizde bakın diyecektim hocam ekran koruyucusuz. Belki de ekran koruyucu çizildiyse ekranın rengini öyle görüyor olabilirsiniz. İsterseniz adamın kaldırdığı gibi kaldırın ve çizgiye bakın tekrar var mı yok mu diye iyice. Hatta komple kaldırın çünkü o baloncuklar gitmeyebilir. Yenisini taktırırsınız.

Oyla:

DoctorIsComing

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Melih
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
Kendinizde bakın diyecektim hocam ekran koruyucusuz. Belki de ekran koruyucu çizildiyse ekranın rengini öyle görüyor olabilirsiniz. İsterseniz adamın kaldırdığı gibi kaldırın ve çizgiye bakın tekrar var mı yok mu diye iyice. Hatta komple kaldırın çünkü o baloncuklar gitmeyebilir. Yenisini taktırırsınız.
Tamamdır hocam yenisini taktiracaktim fakat teknosada yoktu. Bende genellikle başka yerlere guvenmedigim için başka yerden almadım biriki hafta sonra tekrar gider gelmişse taktiririm. Tekrardan teşekkürler hocam.

Oyla:

StreX

from past to future
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
iPhone 15
Konular
240
Tamamdır hocam yenisini taktiracaktim fakat teknosada yoktu. Bende genellikle başka yerlere guvenmedigim için başka yerden almadım biriki hafta sonra tekrar gider gelmişse taktiririm. Tekrardan teşekkürler hocam.
Ekran koruyucusunda ne için güvenemiyorsunuz anlayamadım hoca :) fiyatlar gereksiz yüksektir
İnternetten 15-20 liraya nano ekran koruyucu alıp kendiniz uygulayabilirsiniz

Oyla:

DoctorIsComing

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Melih
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
Ekran koruyucusunda ne için güvenemiyorsunuz anlayamadım hoca :) fiyatlar gereksiz yüksektir
İnternetten 15-20 liraya nano ekran koruyucu alıp kendiniz uygulayabilirsiniz
Haklısınız hocam ama ben internetten pek alışveriş yapmadığım için güvenemiyorum.

Oyla:
Üst Alt