Yardım Xiaomi Redmi Note 8 128 GB telefonumun Beyaz Ölü Piksel Sorunu

DoctorIsComing

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Melih
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 11.0.9
Telefon Modeli
Redmi Note 8
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Telefonumu alalı 2-3 ay oldu ve daha bu gün sıfırlamıştım fakat sıfırladıktan sonra Telefonun ortasında beyaz fakat ışık geldiği için göze rengarenk gelen bir çizgi oluştu. Bunun neden olduğunu veya ne olduğunu bilmiyorum. Telefonumu alalı beri bir kez bile yere düşürmedim. Yardımlarınızı bekliyorum.

Anonim149956

SilinenÜye
MIUI Sever
Konular
0
Hocam ekran örüntüsü aldım fakat herhangi bir çizgi yok fotoğrafta. Yarın teknosaya gidip sorcam(oradan almıştım). Eğer işe yarar derseniz telefonu sıfırlayabilirim.
Hocam sıfırlamayı deneyin isterseniz. Ama sanmıyorum düzeleceğini. Düzelirse yazılımsal bir sorun olduğuna kanaat getiririz. Düzelmezse en sağlıklısı garantiye vermek olacaktır. Cihaz yeniyse değişim talep edin kabul edebilirler.

Oyla:

DoctorIsComing

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Melih
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
Hocam sıfırlamayı deneyin isterseniz. Ama sanmıyorum düzeleceğini. Düzelirse yazılımsal bir sorun olduğuna kanaat getiririz. Düzelmezse en sağlıklısı garantiye vermek olacaktır. Cihaz yeniyse değişim talep edin kabul edebilirler.
Yeni sayılır hocam Temmuzun ortasında almıştım. Peki bu yeni telefon talebini teknosaya mı yapcam. Umarım sizi yormuyorumdur. Yeni telefon talebi için ne yapmam gerekir? Teşekkürler şimdiden

Oyla:

Anonim149956

SilinenÜye
MIUI Sever
Konular
0
Yeni sayılır hocam Temmuzun ortasında almıştım. Peki bu yeni telefon talebini teknosaya mı yapcam. Umarım sizi yormuyorumdur. Yeni telefon talebi için ne yapmam gerekir? Teşekkürler şimdiden
Hocam Teknosa'ya gidip cihazda böyle bir sorun var değişim talep ediyorum deyin. Telefonlarda nasıl oluyor bilmiyorum fakat ben bilgisayarım için DOA raporu almıştım servisten. DOA raporu ile beraber cihazı değişime gönderebiliyorsunuz. Şanslıysanız değişim olur. Olmazsa da şanssız sayılmazsınız garanti kapsamında ekran değişimi yapılır çiçek gibi olur telefon. :D

Hocam umarım yormuyorumdur demeyin. Bizler burada bilgimiz dahilinde yardımcı olmak için varız. Benim bilemediğimi başka üyelerimiz, hocalarımız bilir. Öyle düşünmeyin yani :)

Oyla:

DoctorIsComing

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Melih
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
Hocam Teknosa'ya gidip cihazda böyle bir sorun var değişim talep ediyorum deyin. Telefonlarda nasıl oluyor bilmiyorum fakat ben bilgisayarım için DOA raporu almıştım servisten. DOA raporu ile beraber cihazı değişime gönderebiliyorsunuz. Şanslıysanız değişim olur. Olmazsa da şanssız sayılmazsınız garanti kapsamında ekran değişimi yapılır çiçek gibi olur telefon. :D

Hocam umarım yormuyorumdur demeyin. Bizler burada bilgimiz dahilinde yardımcı olmak için varız. Benim bilemediğimi başka üyelerimiz, hocalarımız bilir. Öyle düşünmeyin yani :)
Teşekkürler hocam, Bir sorun olursa yazarım buradan. Tekrardan teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Son bir soru olarak dediğim gibi 2 ay oldu telefonu alalı yeni sayılır mı? :D

Oyla:

Anonim149956

SilinenÜye
MIUI Sever
Konular
0
Teşekkürler hocam, Bir sorun olursa yazarım buradan. Tekrardan teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Son bir soru olarak dediğim gibi 2 ay oldu telefonu alalı yeni sayılır mı? :D
Hocam DOA raporu 6 ay içinde alınabilen bir rapor. Ama bilmiyorum Teknosanin size nasıl bir yanıt vereceğini. Garantiye gönderin de diyebilir verin hemen değiştirelim de diyebilir. Deneyip görmeniz lazım :D

Oyla:

DoctorIsComing

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Melih
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
Hocam DOA raporu 6 ay içinde alınabilen bir rapor. Ama bilmiyorum Teknosanin size nasıl bir yanıt vereceğini. Garantiye gönderin de diyebilir verin hemen değiştirelim de diyebilir. Deneyip görmeniz lazım :D
Teşekkürler hocam. Demek ki bu gün kü işimiz DOA raporunu araştırmak. :D

Oyla:

Ahm-ET

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi 7
Konular
0
O zaman yazılımsal bir durum var
Ya sıfırlayın ya da baştan rom kurun

Oyla:

DoctorIsComing

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Melih
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
Engin Hocam merhabalar. Bu gün gittim teknosa durumu anlattım. Bana ekran bandında sorun vardır dedi. Ne olduğunu sordum koruyucu olduğunu söylediler. Sonra biraz daha durumdan bahsedince isterseniz çıkartalım gözükmez o zaman çizgi dediler çıkarttılar, adamı elinde olunca pek iyi göremedim ama çizgi yoktu. Sizce doğru mudur ve doğruysa neden ekran koruyucunda böyle bir problem var? Teşekkürler

Oyla:

Anonim149956

SilinenÜye
MIUI Sever
Konular
0
Engin Hocam merhabalar. Bu gün gittim teknosa durumu anlattım. Bana ekran bandında sorun vardır dedi. Ne olduğunu sordum koruyucu olduğunu söylediler. Sonra biraz daha durumdan bahsedince isterseniz çıkartalım gözükmez o zaman çizgi dediler çıkarttılar, adamı elinde olunca pek iyi göremedim ama çizgi yoktu. Sizce doğru mudur ve doğruysa neden ekran koruyucunda böyle bir problem var? Teşekkürler
Merhabalar hocam, cihaz şu an elinizde mi? Çizgi vs. var mı cihazda?

Oyla:

DoctorIsComing

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Melih
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
Oyla: