- Adım
 - .

- Cihazım
 - .

- Meslek
 - .

- Konular
 - 37

Gerilim yapan yok ben Miui11 offical de paylaşımı aldım attım, zaten kodda yazıyor dimşHindistan sürümü bu, gerilim yapmayın yok yere.![]()
Gerilim yapan yok ben Miui11 offical de paylaşımı aldım attım, zaten kodda yazıyor dimşHindistan sürümü bu, gerilim yapmayın yok yere.![]()
Gerilim yapan yok ben Miui11 offical de paylaşımı aldım attım, zaten kodda yazıyor dimş
Paylaşım için teşekkürler ama "PFGINXM" = INDIA, yani 'Ben Hindistan ROM'uyum sevgili kullanıcılar.' demek.Gerilim yapan yok ben Miui11 offical de paylaşımı aldım attım, zaten kodda yazıyor dimş
EEA versiyon da Widewine L1 DRM modülü var global versiyon da Widewine L3 DRM modülü vardır. Widevine L3 Netflix, Hulu ve HBO gibi servislerde içeriğin yalnızca düşük çözünürlüklü olarak çalıştırılmasına izin veriyor. 1080p içerik oynatımı içinse daha güvenli olan L1 sertifikasına ihtiyaç duyuluyor. L1 sertifikası ayrıca bileşenlerin "fabrikada monte edilmesini veya onaylı bir güvenli teslimat mekanizması ile cihaza ulaştırılmasını" gerektiriyor. L3 ise esas olarak şifrelenmiş bilgileri ve şifresi çözülmüş içerikleri korumak için telefonda sadece güvenli ve kilitli bir önyükleyici (bootloader) bulunmasını şart koşuyor. Sonuç olarak şöyle karar verebilirsiniz:EEA ile GLOBAL arasındaki farklar ne ?
flash all bat yok demek istiromreis su 10.3.6 eu yu indirdim de dosya farklı bişey çıktı klasör değil nasıl telefona flashlarım bunu
Sizi öncelikle forumumuzda ki Sıkça Sorulan Sorular konusunu okumanızı tavsiye ediyorum. Orada işinize çok yarayacak bilgiler bulacaksınız. Sonra da Root nedir, ne işe yarar gibi konular için de oradaki bilgiler yeterli gelmezse, forumumuzda bununla ilgili binlerce mesaj olduğundan kolayca arayıp bulabileceğinizi düşünüyorum.merhaba beyler bi iki şey sorucam yardımcı olabilicek varmı acaba
1. ben telefona root attım ama rom falan bişey yüklemedim oyun oynarken falan hafif kasmalar oluyor nasıl hızlandırabilirim telefonu yada bi eu veya global bilmiom farkediyormu rom yüklememmi gerekir ?
2. herhangi bi rom yükledikten sonra tekrardan root atmam lazımmı tam bilmiyorum bu işleri
3. bu magisk prgramını yükledim ama neyin ne odlgunu bilmiyorum nette biraz araştırdım ama bu programda işe yarar kullanılıcak programların oldugu bi liste gibi bişey nerden buluruz