- Adım
- NUMAN UÇAR
- Cihazım
- Redmi Note 7
- Meslek
- Hemşir(e)
- Konular
- 18
Bildirim problemi global olarak çözülmesi beklenen bir problem hocam. Temennimiz, sizinle aynı. Çift 4.5G seçeneğinin gitmesi durumu ise ya otomatik olarak aktive edildi ya da sizin dediğiniz gibi bi eksiklik söz konusu.Benim işim yok onunla ama çift hat kullananlar için kötü olmuş, güncellemeyle yenilik beklerken eksilme gelmiş,en çok istediğim şey yazı tipini istediğimiz gibi değiştirmek ve bildirimlerin düzeltilmesi umarım bi gün olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Açıkcası ben MIUI 11 ve Android 10 gelene kadar çok da umursamıyorum.Bildirim problemi global olarak çözülmesi beklenen bir problem hocam. Temennimiz, sizinle aynı. Çift 4.5G seçeneğinin gitmesi durumu ise ya otomatik olarak aktive edildi ya da sizin dediğiniz gibi bi eksiklik söz konusu.
Tabi adamlar da bizim bunları düşündüğümüzü düşünüp, rahat rahat takılmazlar umarım.Bildirim problemi global olarak çözülmesi beklenen bir problem hocam. Temennimiz, sizinle aynı. Çift 4.5G seçeneğinin gitmesi durumu ise ya otomatik olarak aktive edildi ya da sizin dediğiniz gibi bi eksiklik söz konusu.
Açıkcası ben MIUI 11 ve Android 10 gelene kadar çok da umursamıyorum.