Rom Xiaomi Redmi Note 7 - Resmi ROM Koleksiyonu - Global | Avrupa | Çin | Hindistan | Rusya

NUCAR44

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NUMAN UÇAR
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Hemşir(e)
Konular
18
Global Kararlı ROM V10.3.10.0.PFGMIXM fastboot bağlantısı buraya eklenmiştir.

espiyano

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi Note 10 G
Konular
28
Denedini mi hocam.Pil ne alemde?

KaizenTR

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
.
Meslek
.
Konular
37
Arkadaşlar bu resmi romlar hakkında kullanımda en çok hangi sürümü Global, Avrupa, Hindistan ve Rus versiyonlar arasında hangisin neden tercih etmeliyiz sizce?
Dostlar bir tecrübesi olan yok mu?
Cihaz bu gün elime geçecek ;(

espiyano

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi Note 10 G
Konular
28
Hepsi ayni turun laciverdi ben deyim sen anla.Ksaca bunlar resmi rom.Fark yok desem yeridir.Ozellestirme daha cok olsun dersen custom rom lara yonel.Ondada Bl kilidini acip.twrp root rom olaylarina hakik olman gerek onun disinda telefonda yuklu geleni kullan derim.Macera aramak istemiyorsan.

OnurG

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
33
Son sürümdeyim. 8saat30dk ekran süresi aldım %6da sarja taktım.

espiyano

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi Note 10 G
Konular
28
Şu durmadan Ekran suresi su kadar aldim dyen ksilere takilmayin ayni mesaji hergun guncelliyerek neyi amacliyorlar hala anlamis degilim.

Ekran surelerine takilmayin.10 saati gordugum oldu.5 bcuk saate dustugumde bu kullanimla alakali.Bu ayarla filan olacak is degil..Ayarinda etkisi var ama cok cok az.Cunku Android sistemi misal bende 4-5 bazen 7-8 hani pile aman aman bi mudahele yok. olay tamamen ekranin isigi .Ekrani yariya kistiginizda bile ekran suresinin ciddi oranda arttigini goreceksiniz.Ayrixada bu Yani donanim.Siz donanimi kullanan cogu seyi acik brakirsaniz ekran suresi ksalir Bunu dert etmeyi.Telefon performansindan stabilitesinden memnunsaniz.Pil 1 saat eksik 1 saat fazla onemli degil.Cekirge gbi rom dan roma atlamayin biyerden sonra kafaniz sisecek.Ksaca mobil veri...gps..wifi...senkronizasyon.Ekran parlakligi bunlar pil e etki eder.Heleki ekran parlakligi.Bu yuzden tavsiyem İhtiyaciniz olmadiginda yukarda saydiklarimi kpatmak.Veyahut benim gbi Herseyi full acik yapip bseyi kismadan keyfinize bakmak.Tercih szin.

Coen

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
SanMartin
Cihazım
Red Mi Note 7
Konular
0
Global 10.3.10 da pil suresinde iyilesme varmi arkadaslar.Kullananlar yorumlarsa sevinirim.Suan 10.3.6 dayim 7-8 saat arasi gdiyor

Bende de ekran süresi aynı hemen hemen. Bugün 10.3.6 da iken, 10.3.10 güncelleme uyarısı geldi telefona. Daha yapmadım güncellemeyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Son sürümdeyim. 8saat30dk ekran süresi aldım %6da sarja taktım.

10.3.10 tecrübelerini bekliyoruz. Gerek batarya ekran süresi gerek diğer geliştirmelerle ilgili 8-|

Son düzenleme:

Combo35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Talha
Cihazım
redmi note 7
Konular
3
Hindistan kararlı rom kurmak istiyorum ama Türkçe seçeneği varmıdır acaba bu hindistan romunda

maydemir77

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
redmi note 7
Konular
2
10.3.12 global rom çıkmış bide onu deneyelim. 10.3.10 bende çok sıkıntı çıkardı hata vermeden uygulamalardan atıyor. bakalım bunda da yapacakmı

Üst Alt