- Adım
- NUMAN UÇAR
- Cihazım
- Redmi Note 7
- Meslek
- Hemşir(e)
- Konular
- 18
Rica ederim hocam.Tamam hocam teşekkür ederim.
Rica ederim hocam.Tamam hocam teşekkür ederim.
Ben rn7 cihazını pek beğenmedim diye bilirim sizce hocam garantisiz mi 9t mi alsam kayıtlıMerhaba arkadaşlar bataryanın çabuk tükenmesi ile ilgili bir gelişme var mı son sürümde ?
Hocam günaydın. Neden beğenmediniz cihazı ? Şahsi kanaatim (Redmi Note 7) tam olarak fiyat/performans ürünü. Yinede tercihe göre değişir. Kullanmadım ama Mi 9T tercih etseniz bile sizi üzmeyecektir düşüncesindeyim.Ben rn7 cihazını pek beğenmedim diye bilirim sizce hocam garantisiz mi 9t mi alsam kayıtlı
Önceden redmi not 4x kullanırdım 32 3 oyun oynarken gram isinmazdi bunda telefon çok olmasada ısınıyor anlamış değilim grafik ayarınıda düşük moda aldım bide bu rom ile alakalı bir geliştirme yapmalri şartHocam günaydın. Neden beğenmediniz cihazı ? Şahsi kanaatim (Redmi Note 7) tam olarak fiyat/performans ürünü. Yinede tercihe göre değişir. Kullanmadım ama Mi 9T tercih etseniz bile sizi üzmeyecektir düşüncesindeyim.
Tek sarj az gidiyormus diyensiniz herkes somuruyor dedi güncelleme geri çekildi bölge Hindistan yaptım Gine çıkmadı gerekde yok boş güncellemeSon güncellemede şarz az gidiyor ve sanırsam geri çekildi en son paketi indir deyince bir iki dakika sonra tekrar deneyiniz diye uyarı çıkıyor indirmiyor
Benim bir önceki sürümde de aynı oranda bitiyordu şarjı. Artık yeni güncellemeyi bekleyeceğiz.Tek sarj az gidiyormus diyensiniz herkes somuruyor dedi güncelleme geri çekildi bölge Hindistan yaptım Gine çıkmadı gerekde yok boş güncelleme
Geri çekilme yok güncellemede. Bölge değiştirmeden de görülüyor.Tek sarj az gidiyormus diyensiniz herkes somuruyor dedi güncelleme geri çekildi bölge Hindistan yaptım Gine çıkmadı gerekde yok boş güncelleme
Hangi bölgeye bağlıyken güncelleme yapabiliriz acabaGeri çekilme yok güncellemede. Bölge değiştirmeden de görülüyor.