- Adım
- NUMAN UÇAR
- Cihazım
- Redmi Note 7
- Meslek
- Hemşir(e)
- Konum
- MALATYA
- Katılım
- 14 Temmuz 2016
- Konular
- 18
- Mesajlar
- 831
- Çözümler
- 1
- Tepkime puanı
- 648
- Puanları
- 108
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Yenilikler:
- Sistem
- Optimizasyon: Android Güvenlik Yaması 2019 sürümüne güncellendi. Sistem güvenliği artırıldı.
- Ayarlar
- Onarım: Ekran Ayarlar menüsünde bazı durumlarda karardı.
OTA Link:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Recovery Link:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Fastboot Link:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Güncelleme Yöntemleri:
1) Yazılımın OTA ile cihazınıza ulaşmasını bekleyebilirsiniz ya da aşağıdaki "OTA" linkinden dosyayı indirip, "Ayarlar/Telefon Hakkında/Sistem Güncelleme" menüsüne ulaştıktan sonra sağ üstte yer alan üç noktaya tıklayıp, "Güncelleme paketini seçin" seçeneğinden güncelleyebilirsiniz.
Not1: "Güncelleme paketini seçin" seçeneğini göremiyorsanız, MIUI logosuna 10 defa tıklayıp, gelişmiş güncelleme seçeneklerini aktifleştirebilirsiniz.
Not2: 1. seçenek üzerinden güncelleme yapılacaksa, lütfen indirdiğiniz dosya sürümüne, hangi sürümden hangi sürüme yükseltildiğine dikkat ediniz!
2) Aşağıdaki "Recovery" linki üzerinden .zip uzantılı dosyayı indirip, Sistem Güncelleme menüsünden indirilen dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz.
3) Cihazınızın Bootloader kilidi açık ise aşağıdaki "Fastboot" linki üzerinden dosyayı indirip, "Mi Flash Tool" yazılımı ile yükleme yapabilirsiniz.
Not: Mi Flash programı ile yükleme yapma konusuna hakim değilseniz, forum içerisinde araştırıp emin olduktan sonra güncellemeyiniz
Son düzenleme: