Atg twrp kurun hocam olmadı. Veya pitchbla kin bir onceki surumunde deneyin onda kuruluyorduSerhat hocam bende bir sıkıntı mı var anlamadım pitcblack recovery nin son sürümünü kurdum bu romu flashlayamıyorum sorun ne olabilir aosp romunu flashlıyorum am bunda hata veriyor
Hocam her ikiside mi yüklü değil, mi flash ile Global Rom at istersen.Hocam su an cihazda sistem yuklu değil ve twrp de yuklu değil açılmıyor twrp yüklüyorum siyah ekrandan baska birşey gelmiyor anlamadım
Aynen mi flash ile rom atıcam bakalımHocam her ikiside mi yüklü değil, mi flash ile Global Rom at istersen.
hocam atg twrp nin linkini verirmisinizAtg twrp kurun hocam olmadı. Veya pitchbla kin bir onceki surumunde deneyin onda kuruluyordu
hocam atg twrp nin linkini verirmisinizAtg twrp kurun hocam olmadı. Veya pitchbla kin bir onceki surumunde deneyin onda kuruluyordu
Hocam atg twrp nin linkini verirmisinizAtg twrp kurun hocam olmadı. Veya pitchbla kin bir onceki surumunde deneyin onda kuruluyordu
Hocam atg twrp nin linkini verirmisinizAtg twrp kurun hocam olmadı. Veya pitchbla kin bir onceki surumunde deneyin onda kuruluyordu
Aynen mi flash ile rom atıcam bakalım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam atg twrp nin linkini verirmisiniz
hocam atg twrp nin linkini verirmisiniz
Hocam atg twrp nin linkini verirmisiniz
Hocam atg twrp nin linkini verirmisiniz
Yok hocam pitcblack in onceki versiyonu da olmadı atg de olmadı
ben de bu romu yükleyeceğim pitcblack son sürüm indirmiştim şimdi. Hata veriyorsa bi sorun var mı acaba romdaYok hocam pitcblack in onceki versiyonu da olmadı atg de olmadı