- Adım
- Bahadır
- Cihazım
- Redmi Note 6PRO
- Konular
- 19
Sanırım yüklü değil Yüklü olup olmadığını anlamamın bir yolu var mı?Twrp yüklü ise cihazinizda yardımcı olabilirim.
Sanırım yüklü değil Yüklü olup olmadığını anlamamın bir yolu var mı?Twrp yüklü ise cihazinizda yardımcı olabilirim.
Eğer hiç bulaşmadıysanız zaten yüklü değildir.Sanırım yüklü değil Yüklü olup olmadığını anlamamın bir yolu var mı?
Ben hiç bulaşmayayım. Telefonu aldığım kişi yapsın bence. Bir hata olursa sorumluluk onda kalsınEğer hiç bulaşmadıysanız zaten yüklü değildir.
Bu konuya göz atın.
Rehber - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Driver • Twrp • Root • Rom - Yükleme Anlatımı
Bu twrp yükleme işini aldığınız kişi yapmaz diye düşünüyorum. Custom rom yüklemek istiyorsanız maalesef twrp yüklü olması gerek.Ben hiç bulaşmayayım. Telefonu aldığım kişi yapsın bence. Bir hata olursa sorumluluk onda kalsın
Aldığım kişi bayi gibi bir şeydi. Ücret isteyebilir 5 10 tl. Mecbur vericez korkuyorum bir şey olsa daha sıkıntılıBu twrp yükleme işini aldığınız kişi yapmaz diye düşünüyorum. Custom rom yüklemek istiyorsanız maalesef twrp yüklü olması gerek.
Tabi siz bilirsiniz.Aldığım kişi bayi gibi bir şeydi. Ücret isteyebilir 5 10 tl. Mecbur vericez korkuyorum bir şey olsa daha sıkıntılı
Teşekkürler hocam miui cam yanına bide gcam kurduk mu tadından yenmezEvet hocam