Hocam twrpden veriyi sil yes diyin, gelişmiş temizlikten hepsini seçip silin cihazı kapatıp fastboot modda açın mi flash ile 11.0.4.0 sürümünü yükleyin, tekrar konudaki twrpyi kurun ve konudaki adımları birebir uygulayıp romu kurun. Düzelmesi gerekli. Eğer duzelmiyorsa yanlış yaptığınız bir şey vardır.Batflleck hocam bi biz yaşıyoruz galiba bu sıkıntıyı rom çok iyi ya hiç miuiye dönesim de gelmiyor başka bir aosp roma geçesim de gelmiyor
Bu linkteki 22.06.2019 olanı kullanıyorum. Bu romdaan kaynaklı arka kamera çalışmıyor ama ön kamerası çok iyi çekiyor o yüzden on kamerada çoğu zaman bunu kullaniyorum. Ayarlarım şu şekilde pixel awb modunu pixel 3a xl olarak kullanıyorum geceleri awb on yapıyorum ve hdr enchanted olarak çekiyorum. Rehber - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Google Kamera ve Camera2APİ Yükleme Anlatımıhocam gcam linkini atar mısınız?
Havoc roma geçtim hocam hiç farkı yok özelleştirmesi de daha fazla baya beğendim öneririm aosp mis gibiBatflleck hocam bi biz yaşıyoruz galiba bu sıkıntıyı rom çok iyi ya hiç miuiye dönesim de gelmiyor başka bir aosp roma geçesim de gelmiyor
Ayarlar bölümün ingilizcemiHavoc roma geçtim hocam hiç farkı yok özelleştirmesi de daha fazla baya beğendim öneririm aosp mis gibi
banka uygulamalarında root uyarısı veriyor mu? bide uygulama klonlama desteği mevcut mu?Havoc roma geçtim hocam hiç farkı yok özelleştirmesi de daha fazla baya beğendim öneririm aosp mis gibi
magisk kurman gerekiyor ayarlardan magisk hide aktif et root gizlenecek uygulamaları seç yeniden başlat 1 defa yeterli artık rootsuz gözükür banka uygulamalarına klonlama yok rom içerisinde farklı alternatif uygulamalar olabilirbanka uygulamalarında root uyarısı veriyor mu? bide uygulama klonlama desteği mevcut mu?
her şeyi türkçeAyarlar bölümün ingilizcemi