- Adım
- Selim
- Cihazım
- Note 6 Pro
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 48
Bir önceki sayfayı okuyunuz hocam.bu roma güncellenme geldimi?
Bir önceki sayfayı okuyunuz hocam.bu roma güncellenme geldimi?
bu romda şarş nasıl gider ? oyunlar nasıl açar? ısınma falan olurmu ?Bir önceki sayfayı okuyunuz hocam.
1) Şarj stock romdan biraz daha hızlı gider ama performans çok yüksek ve akıcı olduğu için sorun etmezsiniz.bu romda şarş nasıl gider ? oyunlar nasıl açar? ısınma falan olurmu ?
önceden hiç kulanmadıım
Ben olsam fastboot rom kurar ondan sonra eu roma geçerim daha sağlıklı olur. Sanırım gerek yok hocam başka bir işleme. Normalde nasıl kuruyorsanız öyle kurun.bu romda uygulama klonlama yok sanırım. benim için hayati önemde. geri eu ya dönersem android 10 dan 9 a düşecek burdaki kurulum talimatlarından başka bir adım uygulamama gerek var mı?
Ben yaşamadım ancak size önerim mi globe romuna geçmeniz yönünde miui a gececeksenizAosp romların launcher lerini pek sevemedim MIUI sistem başlatıcı gibi uygulama çekmecesi olmasaydı keşke, birde arb diye bir sıkıntı varmış bu romu beğenmeyip geri globale dönsem sıkıntı yaşarmıyım?
Şuan globaldeyim hocam fena değil oyunlarda ısınınca kasma yapıyor tek sıkıntı o, bu pixel romunu deneyecektim arb korkuttu biraz, daha önce r5 plus kullanıyordum onda böyle bir sıkıntı yoktu, mi globe eu altyapısı kullanıyor sanırım, nasıl hocam ısınma kasma sorunu var mı oyunlarda?Ben yaşamadım ancak size önerim mi globe romuna geçmeniz yönünde miui a gececekseniz
Yaşamazsınız ve evet dediğinize ben de katılıyorum ama çözümü basitAosp romların launcher lerini pek sevemedim MIUI sistem başlatıcı gibi uygulama çekmecesi olmasaydı keşke, birde arb diye bir sıkıntı varmış bu romu beğenmeyip geri globale dönsem sıkıntı yaşarmıyım?
Note 6 proda arb sıkıntısı yok hocam. Zaten custom romlara geçiyorsunuz bu arb olayı stock romda android sürümü düşürürken olmuyor mu?Şuan globaldeyim hocam fena değil oyunlarda ısınınca kasma yapıyor tek sıkıntı o, bu pixel romunu deneyecektim arb korkuttu biraz, daha önce r5 plus kullanıyordum onda böyle bir sıkıntı yoktu, mi globe eu altyapısı kullanıyor sanırım, nasıl hocam ısınma kasma sorunu var mı oyunlarda?
Elinize sağlık hocam güzel görünüyor, arb olayını daha yeni öğreniyorum o işlerden pek anlamam şimdiye kadar çok rom yükledim telefonlara ama sıkıntı yaşamadım, poco launcher deneyeyim o zaman teşekkür ederim, kenarları nasıl kare yaptınız acaba?Yaşamazsınız ve evet dediğinize ben de katılıyorum ama çözümü basit
MIUI daki gibi uygulama cekmecesi yokmuş gibi ana ekrana kısayolları ekleyerek aynı ana ekran düzenini yaptım. Hiç yabancılık çekmiyorum. Uygulama kenarliklarini da kare yaptım. Romu uzun zamandır kullanıyorum uygulama cekmecesini hiç kullanmadım Romun artıları çok fazla küçük ayrıntılara takılmak yerine çözümler üretiyorum
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Note 6 proda arb sıkıntısı yok hocam. Zaten custom romlara geçiyorsunuz bu arb olayı stock romda android sürümü düşürürken olmuyor mu?
hocam gcam linkini atar mısınız?Yaşamazsınız ve evet dediğinize ben de katılıyorum ama çözümü basit
MIUI daki gibi uygulama cekmecesi yokmuş gibi ana ekrana kısayolları ekleyerek aynı ana ekran düzenini yaptım. Hiç yabancılık çekmiyorum. Uygulama kenarliklarini da kare yaptım. Romu uzun zamandır kullanıyorum uygulama cekmecesini hiç kullanmadım Romun artıları çok fazla küçük ayrıntılara takılmak yerine çözümler üretiyorum
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Note 6 proda arb sıkıntısı yok hocam. Zaten custom romlara geçiyorsunuz bu arb olayı stock romda android sürümü düşürürken olmuyor mu?