Hocam verileriniz şifreli format data yapmanız lazım.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Böyle hata alıyorum hep nedeni nedir
Neleri seçerek yapayım hocam herşey silinsin istemiyorum twrp her girişte dil seçin diyor şifre istiyor birde twrp ekranı garip duruyor altta çıkıyor çentiğin ordaki saat sıcaklık vsHocam verileriniz şifreli format data yapmanız lazım.
Twrp yi açarken şifrenizi giriyor musunuz hocam ?Neleri seçerek yapayım hocam herşey silinsin istemiyorum twrp her girişte dil seçin diyor şifre istiyor birde twrp ekranı garip duruyor altta çıkıyor çentiğin ordaki saat sıcaklık vs
Girmiyorum üstad hangi şifre girilecek kiTwrp yi açarken şifrenizi giriyor musunuz hocam ?
Kilit ekranı şifrenizi HocamGirmiyorum üstad hangi şifre girilecek ki
Desen var sadece şifrem yok acaba yanlış birşey mi yaptım o dediğiniz format işlemini deniyim miKilit ekranı şifrenizi Hocam
Desen veya pin kodu.
Twrp açılırken desen istiyor mu hocam?Desen var sadece şifrem yok acaba yanlış birşey mi yaptım o dediğiniz format işlemini deniyim mi
Twrp düzeldi hocam pitcblack ti galiba öyle birşeydi teamwin e çevirdim ama veriyi sildim yanlışlıkla herşey gitti telde MIUI 11 vardı şuan aosp extented var USB de vardı onu yükleyebildimTwrp açılırken desen istiyor mu hocam?
Wipe/Format Data/ klavyeden Yes yazın
Sadece format data atıldıysa sisteme bir şey olmazdı hocam siz galiba sisteme de Wipe yaptınızTwrp düzeldi hocam pitcblack ti galiba öyle birşeydi teamwin e çevirdim ama veriyi sildim yanlışlıkla herşey gitti telde MIUI 11 vardı şuan aosp extented var USB de vardı onu yükleyebildim