- Adım
- Bahadır
- Cihazım
- Redmi Note 6PRO
- Konular
- 19
Bana daha gelmedi Bölgeniz neresi bide güncellemeler haftada 1 mi geliyor yoksa ayda 1 miBana geldi bu
Bana daha gelmedi Bölgeniz neresi bide güncellemeler haftada 1 mi geliyor yoksa ayda 1 miBana geldi bu
Türkiye bölgeyle değişiklik yapmadım gelir ama yakındırBana daha gelmedi Bölgeniz neresi bide güncellemeler haftada 1 mi geliyor yoksa ayda 1 mi
Bölge Hong KongTürkiye bölgeyle değişiklik yapmadım gelir ama yakındır
Bölge Hong KongGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kararlıya gelmicek mi?Siz kararlı romdasınız bunu otadan alamazsınız. Manuel olarak indirip yüklemeniz gerekir.
Peki sağolunKararlıya kararlı rom gelir. Şuan beta aşamasında biraz daha beklemeniz lazım
Eu rom nasıl bir rom deneyimlediniz mi?9.3.21 güncellemesi bu gün geldi. bölge türkiye idi ek bilgi. yüklemeyen arkadaşlar yüklemesin bence. bildirim gelince ekran karanlık kalıyor ve sadece parmak izi ile açılınca menüye geçiyor. yani power tuşu ile açıp kapamaya kalkınca ekran hep aynı, işlem yapmıyor bilginiz olsun. boot. kilidim yarın gece açılıyor ve muhtemelen eu roma geçiş yapıcam. piksel romdan da şikayet yorumları gördüm root a da kafam basmadığı için en sağlıklısı galiba eu roma geçiş..