- Adım
- Ali
- Cihazım
- Mi 8 SE
- Konular
- 2
bekleyelim o zaman teşekkürler
Teşekkürlertelefonun
hard reset atmadan önce uykuda şarj yiyordu şimdi o sorun kalktı. kullandığın bir uygulama arka planda sürekli açık kalıp şarjı yiyebilir. telefonun pil menüsünde uygulamaları seçip arka planda çalışmasını kapatabilirsin. hard reset nasıl atılacağını arkadaşımız güzel anlatmış buradan öğrenebilirsin.
Rehber - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Hard Reset [Fabrika Format] İşlemi • [Xiaomi Hard Reset]
Teşekkürler umarım faydasi olurHard reset yap kardeşim çözüm olacaktır senin bu batarya sorunun için..
Telefondan kuruyorsunuz. Buradan güncelleme Yöntemlerindeki adımları takip edin. (1.seçenek makul)Arkadaşlar bu güncelleme bende gözükmüyor ota linkini nasıl kurucaz bilgisayardan mı telefondan mı
Çok tuhaf daha bugün 10.3.3 kullanıyordum onunda fastboot üzerinden kilidim açıkken kurmuştum keşke farklı bir sürüm kurmasaydim neyse bu sürümü kullanalım belki gelir geriKonuyu burada açıklamışlar. Geri çekilmesinden ötürü.
Aynen.Çok tuhaf daha bugün 10.3.3 kullanıyordum onunda fastboot üzerinden kilidim açıkken kurmuştum keşke farklı bir sürüm kurmasaydim neyse bu sürümü kullanalım belki gelir geri