- Adım
- Çağatay
- Cihazım
- Resmi note 6 pr
- Konular
- 2
bildirim çubuğu ara sıra böyle olur çözümü var mı ?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Eyvallah dostum bende takılmalar oluyordu şu an deniyorum teşekkür ederimArkadaşlar tam ekran modundayken animasyonlarda veya son uygulamalar menüsünde takılma yaşayanlar varsa güncelleyiciden en son paketi indirip 2 3 defa tekrar kursunlar aynı sorunu yaşıyordum gözle görülür bir düzelme oldu nihayet
Bende oyunlarda yapıyordu bildirim çubuğunu tekrar indirip kaldırınca düzeliyordu denemeni tavsiye ederimBazen tam ekran film falan izlerken bu geri tuşları kaybolmuyor nasil gizleyebilirim ? İstediğim zaman açıp istediğim zaman kapatamazmiyim
Dediğin gibi 3 4 kere indirdim fakat sadece ilk açılışta 5 dk kadar faydası dokandı sonra yine aynı şekilde takılmalar devam etti fakat ayarlar/ana ekran ve son kullanılanlardan uygulama kasasını kapatıp telefonu yeniden başlattıktan sonra düzeldi deneyin sorun düzeliyor.Arkadaşlar tam ekran modundayken animasyonlarda veya son uygulamalar menüsünde takılma yaşayanlar varsa güncelleyiciden en son paketi indirip 2 3 defa tekrar kursunlar aynı sorunu yaşıyordum gözle görülür bir düzelme oldu nihayet
Uygulama kasası bende zaten kapalı olduğu için söylemeyi unuttumDediğin gibi 3 4 kere indirdim fakat sadece ilk açılışta 5 dk kadar faydası dokandı sonra yine aynı şekilde takılmalar devam etti fakat ayarlar/ana ekran ve son kullanılanlardan uygulama kasasını kapatıp telefonu yeniden başlattıktan sonra düzeldi deneyin sorun düzeliyor.Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bildirim çubuğu ara sıra böyle olur çözümü var mı ?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bende de ekran aynı. Yalnız söyle birşey var dolu pille sürekli kullanırsam (oyun oynamam) 10 saat ekran süresi alıyorum yoksa zor.Shenchao