Aynen herşey aynı sayılır 1.7 neye yaptı anlam veremiyorumBugün bende geçiş yaptım. Söylenildiği gibi batarya ve ram iyileştirilmiş. Poco launcher ile kullanıyorum herhangi bir kasma vs görmedim şimdiye dek. Yalnız 8 ile 9 arasındaki tek belirgin fark buysa bunun için 1.7gblık sürüm güncellemesi yapmak da tuhaf geldi.
Aynen hocam bende de durum aynı iş yerinde yoğun şekilde WhatsApp aksam eve gelince YouTube müzik pugb 6 saati hiç geçtiğini görmedim ben Lenovo p2 kullandım o da 5000 Mah di.onda da 8 saatin üstünü görmedim millet 15-17 saatlerden bahsederken. kullanıma bağlı değişiklik gösterir elbet ama niye bu kadar fark var anlamıyorum benim aklıma gelen tek şey bazı yerlerde telefon çekmiyor iş yerinde mesela depo kısmında ağ aradığı için çok güç tükettiği kanaatindeyim ama izinli günlerde de denedim pek fark göremedim evde de. Fikri olan ve yüksek ekran süresi alan arkadaşlardan yardım alabiliriz .
Bootloader açık ise fastboot yöntemi ile rom atmayı deneyinSlm.dun guncelleme yaparken yuzde 64de telefon kapandi
.acilmiyor.sarj80lerde..miu simgesi yanip sonuyor.ne yapmam lazim?
Shenchaoevet bu duruma forumlarda denk geldim kimisi 5-6 saat zor alıyor kimisi de 8-10 saat alıyor benim gibi. Bildigim kadarıyla bu telefonlarda tek farklılık ekran panellerinde. Acaba ekran paneli ne marka sizde?