Rom Xiaomi Redmi Note 6 Pro - MIUI v10 V10.3.2.0 PEKMIXM Global Kararlı Rom

dark3434

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
5.02
Cihazım
xiaomi note
Konular
25
Arkadaşlar batarya perfonmansı süper,böyle giderse 12 saati görecek.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-05-07-19-17-37-818_com.miui.securitycenter.png
    Screenshot_2019-05-07-19-17-37-818_com.miui.securitycenter.png
    67,2 KB · Görüntüleme: 65
  • Screenshot_2019-05-07-19-17-51-842_com.miui.securitycenter.png
    Screenshot_2019-05-07-19-17-51-842_com.miui.securitycenter.png
    73,3 KB · Görüntüleme: 62

ogu.gultekin

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Oğuzhan Gült
Cihazım
Note 6 Pro
Konular
0
Hayırlı akşamlar. Telefon işlerinden pek anlamam, yardımlarınızı rica ediyorum. Son güncellemeyi yaptım. Yeniden başlata bastıktan sonra uyumuşum. Kalktığımda telefon kapalıydı. Açma çalıştığımda logo görünüp kapanıyor. Şarjı vardı, şarja takınca da sürekli logo görünüp kayboluyor. Hard reset için güç ve ses açma tuşuna basınca da aynısı oluyor. Ne yapmam lazım?

serhat.yldz

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
315
Hayırlı akşamlar. Telefon işlerinden pek anlamam, yardımlarınızı rica ediyorum. Son güncellemeyi yaptım. Yeniden başlata bastıktan sonra uyumuşum. Kalktığımda telefon kapalıydı. Açma çalıştığımda logo görünüp kapanıyor. Şarjı vardı, şarja takınca da sürekli logo görünüp kayboluyor. Hard reset için güç ve ses açma tuşuna basınca da aynısı oluyor. Ne yapmam lazım?
Bootloader açık ise Mi Flash ile Son Global Romu yükleyin hocam

AndroKiller

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
s3 mini
Konular
42
Evet ama youtube instagram ve oyunlardan çıkmadım neredeyse ama anormallik sezmedim sarjda daha önceki sürüm arasinda
hocam bir sorum var youtubeye girip video izlediğinizde çentik kısmı siyah mı oluyor ben videoya dahil olmasını istiyrum çentiğin sistem kendini siyah yapıyor üst panel siyah oluyor yani video ,le uyumlu olmasını istiyorum nası yapabilirim

Ahmetsnmz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Konular
0
Genel olarak android 9 iyi ama hala ufak tefek hataları var mesela son uygulamalar eskisi gibi stabil değil bağzen önüme boş sayfa çıkıyor birde kaldırınca uyanma özelliği kalkmış bulamadım çentik hatası düzeltilmiş 4.5 gelmiş yeni bir güncellemeyle bu küçük sorunlar düzelirse gayet iyi olur ha birde bataryası iyi gibi de şarj olurken telefon ısınmaya durdu güncellemeden sonra neden oldu bir fikrim yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Genel olarak android 9 iyi ama hala ufak tefek hataları var mesela son uygulamalar eskisi gibi stabil değil bağzen önüme boş sayfa çıkıyor birde kaldırınca uyanma özelliği kalkmış bulamadım çentik hatası düzeltilmiş 4.5 gelmiş yeni bir güncellemeyle bu küçük sorunlar düzelirse gayet iyi olur ha birde bataryası iyi gibi de şarj olurken telefon ısınmaya durdu güncellemeden sonra neden oldu bir fikrim yok
Aynen böyle yapıyor serhat hocam bana da yardımcı olurmusunuz ?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:

baranselona

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Baransel
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
0
hocam bir sorum var youtubeye girip video izlediğinizde çentik kısmı siyah mı oluyor ben videoya dahil olmasını istiyrum çentiğin sistem kendini siyah yapıyor üst panel siyah oluyor yani video ,le uyumlu olmasını istiyorum nası yapabilirim
Ayarlar tam ekran ayarlarına girin ordan üstten 2. Sırada notch vb ingilizce olan kısımdan youtube u always yapın

Cagatayzzz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Çağatay
Cihazım
Resmi note 6 pr
Konular
2
1. Instagram yüklerken cihazınız uyumlu değil diyor

2. Hala tam stabil değil lakin şarjı çok iyi beğendim ama stabil olana kadar eski sürüme nasıl dönerim rootsuz bu arada

Cevaplarsanız sevinirim.

Üst Alt